Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
lassan elfogy a szemesem. bp-n van olyan hely, ahol besétálok és relatíve friss perket tudok levenni a polcról nem blue mountain árban? vagy inkább túrjam a spar/stb. polcokon a PN számokat?
-
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
koffeindoktorok!
Gaggia Viva Style nagyon ratyi gép 32-ért? vagy dobjunk rá és EC685?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
ikea patar arabica 100% első kóstolásra finom, van crema rendesen, kevés tejjel felütve se veszti el az ízét. részemről ajánlott (automata, 3/9 őrlésfokozat)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Peterhappy #3795 üzenetére
van valami jó akció most?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
QQ: étkezési(?) szilikonzsírt automata kenéséhez hol vegyek?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #3675 üzenetére
ha elég koffeinnáczi vagy, akkor lehet
a munkatársaimat is rászoktattam ha már téglát veszünk, mert a cég nem ad kávégépre keretet, akkor főzzük le 1. normális karosban (crowfundingban összeraktuk alza kuponból), 2. normális anyaggal, segafredo, intermezzo, stb. omnia, paloma szemetek felejtősek.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #3632 üzenetére
ha rosszat írtam, tudasd és töröltetem, mert nem vagyok érintett ilyen eü. téren, és nem akarom befolyásolni hátha ilyen érintett olvassa.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Ti ittatok mar kavet kokuszviragcukorral? Azt gondoltam, hogy valami szokasos paleo/bio/akarmi divatcucc, de nem, ugy edesit, hogy nem nyomja el a kave izet.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Polarstar #3581 üzenetére
mfd = manufacture date?
b.b. = best before (minőségmegőrzés)szóval ez egy fél éves. én is beszoptam az emagos akciós kimbo-val, 10 helyett 5k volt egy kiló black fridaykor, 2020/02 MFD-vel. száraz porladó íze van, most hogy megjött a kapuczineres, sztem elajándékozom a maradékot.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
RetepNyaraB #3554 üzenetére
sőt egy négygombos random átlag automatával is kevesebb lenne a cíg, fent víz, kávé, alul ganézás, közte on-off, egycsésze kétcsésze.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
group buy: Kapucziner-től tervezünk rendelni, 12k felett ingyen hozzák. valakit érdekelne, belvárosi-8ker-budai oldalas átvétellel?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
avx, kimbo erősen bestbuy/elárazás gyanús: [link]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #2811 üzenetére
nálam várólistán, ha nem érkezik rá rossz vélemény. (tippre valami minőségibb oem cucc lehet)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #2808 üzenetére
igen
egy megváltás a szürke omnia tégla meg sárgacsibor rettenetek után
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #2801 üzenetére
mi irodában isszuk, delonghi ec31-el (budget 15 bar karos), csajok szeretik, nekem okés, ár/érték arányban bőven jó officaffe.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
RetepNyaraB #2799 üzenetére
anyósitató, csibósárga
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
@all
group buy kapucziner-től, valakit érdekel? BP-i átvétel.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Peterhappy #2618 üzenetére
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
viktorhu #2605 üzenetére
ezt 10 éve ittam szarajevóban. lehet találgatni
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
B-Clone #2359 üzenetére
a késes kvázi összetöri, amitől nem őrlemény lesz, hanem egy koffeines kisbolygóöv-modell.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Peterhappy #2245 üzenetére
En meg soha nem ittam, azt se tudom joforman, mi fan terem,
próbáld ki -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Peterhappy #2239 üzenetére
cold brew egy elég érdekes/megosztó dolog. talán a cafe frei-ben tűrhetőt adnak, csak kérdezz rá, hogy mennyire friss.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Bp-n vki tervez rendelni kapuczinerből?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged