Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A játékban a címszereplő, elmeállapotukat tekintve nem éppen egészséges úriemberekkel vállvetve merülünk el a számukra nagyon is otthonos bűn világában. A történt mozgatórugója az, hogy a halálsorról frissen kiszöktetett jómadarainknak három hetük van arra, hogy visszaszerezzenek egy halom pénzt, különben a helyi bűnszervezet, a The 7 megöli Kane feleségét és lányát, ugyanis a családapát vádolják a szajré meglovasításával. Az idő tehát szűkös, a finomkodásnak pedig nincs helye, így rengeteg akciónak nézünk elébe a pénz utáni hajszánk során. Egyrészt megfordulunk egy jól őrzött bankban, menekülünk majd a rendőrök elől, sőt még a Távol-Keletre és a napsütéses Havannába is ellátogatunk. Mindeközben pedig árulások, csavarok és Lynch mentális problémája miatt brutális jelenetek görgetik előre az izgalmas történetet.A játékmenet szempontjából természetesen elsősorban a fegyvereinkkel érvényesíthetjük az akaratunkat, a rendelkezésre álló mordályokból pedig egy egész arzenál vár arra, hogy kipróbálhassuk őket. Ezen felül van lehetőségünk arra, hogy másodmagunkkal, kooperatív módban teljesítsük a missziókat (ekkor a másik játékos Lynchet irányítja), illetve multiplayer módot is kapunk, ami, akárcsak a történet, szintén a pénz és az alvilág sunyi emberei körül forog. TPS módban játszhatjuk végig ezt a pszichopata kampányt Kane bőrébe bújva. A játékot 2007 november 23.-án adták ki mindhárom platformra. Futtatáshoz szükséges Games for Windows live account is ami nem éppen jó pont manapság, mivel a support eléggé elérhetetlen és elmaradott. Egy kis bemutatás az IO Interactive dán csapatról, mely 1998-ban alakult. Hitman: Codname 47 játékukkal nagy sikert arattak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
én is először a gs-ben olvastam, láttam nincs még neki nyitva totyik, meg még nem is nyitottam soha, azt gondoltam nosza, de hogy ennyire télleg nem ismerit......gyász

én még majd az aláfestő zenére leszek nagyon kíváncs, mert azok is nagyon passzentosok szoktal lenni, az IO jókat válogat össze
Új hozzászólás Aktív témák

- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 256GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest