- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
krysn95
csendes tag
..akkor talán valami egyszerűbb kérdés:
Hogyan tudom azt megvalósítani, hogy egy adott weblap megnyitására csináljon valamit a gép.
Konkrétan:HA
Egy konkrét weboldalt megnyitok Chrome-ban (pl--> www.peldaurl.com)AKKOR
Jelölje ki a weblap teljes szövegét (mondjuk szimulálja a ctrl+a bill kombót)
Kattintson jobb egérrel egy megadott helyre
Kattintson bal egérrel egy megadott helyre
Várjon X mp-et
Zárja be a konkrét weblapotLehetséges ilyet megvalósítani valami okos programmal? Pl Eventghost tud ilyet? Hátha ismeri valaki)
Nagyon hálás vagyok minden tippért.
Köszönöm!!
-
krysn95
csendes tag
az nem megoldás ha csak nekem szükséges felismert szöveg részt kimásoltatom úgy,hogy az értelmezhető legyen egy másik program számára (és így nem kell a Chromból másik programot indtani)? (elnézést ha hülyeséget írok, de láttam videót ahol ugyanezzel a Chrome bővítménnyel megvalósították mindezt)
-
krysn95
csendes tag
válasz
martonx #3213 üzenetére
Köszönöm szépen a segítőkész tippeket.
Igen, sejtettem, hogy nem feltétlenül idevaló a kérdés (de ahogy írtam is telljesen laikus vagyok)Kerülőutakat javasolnék, mint pl. írni egy normális klasszikus programot, ami a mikrofonba bemondott szöveget továbbítja valami 3rd party beszédfelismerő felé, majd az onnan kapott választ parse-olja, és az alapján elindítja neked az XYZ programot.
Ez részben meg is van, hiszen ez a Chrome bővítmény épp ezt csinálja-->[link]
Felismeri és írássá alakítja a hallott szöveget. Innen már "csak" annyi a feladat, hogy ezt a szöveget (és ez van a képen bekarikázva feljebb) értelmezze egy program, hogy parancsot lehessen hozzá rendelni.
A cél az volna, hogy ha ebben a szövegben egy bizonyos szó vagy szóösszetétel szerepel, akkor arra futtasson egy programot a gép (win)--> röviden: egyfajta hangvezérlés megvalósítása a feladat
Pl.:
A megjelenő (tehát bemondott) szöveg: Indítsd el az XYZ programot
Betanított reakció: (ha a szövegrész tartalmazza az "XYZ" szót, akkor indítsd az XYZ programot) XYZ indítása.Erre kellene valami tipp az itteni zseniktől..ha egyáltalán van rá valami megvalósítható megoldás.
köszönöm szépen!
-
krysn95
csendes tag
Sziasztok!
Totál laikusként írok most, de csak itt számíthatok segítségre, így kérlek nézztek el az ügyetlenségem.
Szóval, arra keresek megoldást, hogy egy forráskódban lévő szöveget vizsgáljon meg a gép és ha egy bizonyos szó megtalálható benne, akkor arra futasson egy megadott parancsot. Remélem érthető így. Csatoltam egy képet a kódról, amiben a bekarikázott szövegrészt kellene vizsgálni. Ez a rész folyamatosan változik és ebből kellene a „betanított” szavakra különböző parancsokat végrehajtani a gépnek. Lehetséges ilyet kivitelezni?
Előre is hálásan kösz, ha tudtok ebben segíteniA bekarikázott szövegrész egy a Google beszédfelismerő által szöveggé alakított rész. A cél az volna, hogy ha ebben a szövegben egy bizonyos szó vagy szóösszetétel szerepel, akkor arra futtasson egy programot a gép (win)--> röviden: egyfajta hangvezérlés megvalósítása a feladat
Pl.:
A megjelenő (tehát bemondott) szöveg: Indítsd el az XYZ programot
Betanított reakció: (ha a szövegrész tartalmazza az "XYZ" szót, akkor indítsd az XYZ programot) XYZ indítása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest