- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Igen, a size() tényleg nem "javasolt" sztringnél, hanem a length(), csak, hogy mikor melyiket használjam, ezt még szoknom kell.
each és map-en gondolkoztam, hogy melyik, valahol sejtettem, hogy az each csak végig megy rajta. De most már tudom, hogy akkor a map kapja vissza.Ezt az var options = $('#projectlist option');-nél az attr-osat láttam neten. Ezt onnan szedtem.
Egyébként az onkeyup()-ot, hogy törölni kellett, az nekem egy kicsit furcsa, mert kipróbáltam, hogy egy másik input text-ben is megjelenítem a tartalmat, amit az első input text-be gépelek be... és megjelent. Én ezért mertem alkalmazni az onclick=onkeyup-ot
.
De így is jó, ahogy mutattad.
Amúgy ez a logolás tetszett, meg a jsField is. ahogy itt lehet próbálgatni
. Új ablakot adott a jquery-s programozói világomba.
Meg a végén megkaphatom a linket?Közben én is nézem. Érdekel, ezt a tömbök kiíratását te hogyan csináltad, tanulni akarok belőle. Ez a log is tetszett amúgy.
array-like objektumról - igen, sejtem. Java alapján jött elő belőlem, de hmm... Majd a foreach-es property-ről tudnál nekem oldalt ajánlani?
Ami kitárgyalja ezt a témát. Érdekel.
Sejtem valahogy, mert a Java-ban is van a "primitív tömb - a C nyelvből" és van az ArrayList, ami generikus és foreach-el bejárható.
De ez a property kezelés az számomra furcsa, és a gondolkodásom miatt lehet sokszor használnám... -
Most itt tartok, a helyzet az, hogy a for (var index in options) nem jó, mert nem tényleges arrayről van szó, hanem array-like objektumról. A foreach struktúra minden extra property-t visszaad, így pl. az index nem csak szám, hanem "length" string is lehet.
Erre van több megoldás, pl. a hasOwnProperty függvény, vagy a $.makeArray(), a .toArray(), vagy átállni normális for ciklusra.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest