Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
"Amúgy is, a srác azt mondta, ha ez jól alakul akkor lesz több melója is nekem, szóval ezért is mentem egy "kicsit" ár alá."
Ja, aztán abból indul ki, hogy ha már múltkor is "jutányos" áron vállaltad, akkor miért nem vállalod a többit is olyan occssón.
Szerintem ha egy lélektani határnál többet nem hajlandó megfizetni, akkor el kell küldeni a francba.Egyébként mondom, az elején nem is vágtam, hogy az egész oldal úgy, ahogy van, 15k, ha ezt előre tudom, nem is mondok ilyeneket, mint hogy SEO, meg hasonlók.
De az egészet ki lehetett volna kerülni úgy, hogy pont az AJAX-ozást szarod le, és akkor legalább könyvjelzőzhetők az oldalaid (akkor statikus, és nem kellett volna plusz időt (igaz, nem túl sokat) töltened a HTML5 history-zással és hasonlókkal)."Azért annyira nem volt bonyolult az a JS API-n keresztüli dolog, de nem is tudtam, hogy van iFrame-es megoldás. Azt honnan lehet szerválni?"
[link]
Ettől még amúgy nyilván sokkal szebb az a megoldás, amit Te választottál, hogy a JS API-t használod, tehát ne szokj át az iframe-es megoldásra, csak említettem.
Amúgy én ilyen statikusnak induló weboldalaknál is jobbnak látom egy CMS vagy valami framework használatát, a franc tökölne a menü hierarchiájával és hasonlókkal, meg választanék egy igényes template-et, szép kóddal, ami könnyen átszabható, és ami cross-browser működést lehetővé tesz (Drupalnál kedvencem a Zen).
-
Jim-Y
veterán
válasz
trisztan94
üzenetére
Azért annyira nem volt bonyolult az a JS API-n keresztüli dolog, de nem is tudtam, hogy van iFrame-es megoldás. Azt honnan lehet szerválni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem ha egy lélektani határnál többet nem hajlandó megfizetni, akkor el kell küldeni a francba.