Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Bocsi, hogy csak most válaszolok, volt egy kis dolgom

"Mi? Nem értem. Most olyan CSS3-as dolgokra gondolsz, amik nem működnek jól -moz, ill. -webkit-előtagok nélkül?"
Ezek a legkisebb dolgok. A design több eleme (boxok, navigációs terület, logó) teljesen elcsúsztak, máshol voltak, ezért csináltam a külön css-t firefoxra, hogy ott is szépen jelenjen meg. De ha már ugye csináltam egy külön design-t FF-ra, akkor biztos, hogy azt más böngésző nem fogja használni, így kivettem belőle a -webkit* ill. más előtagos sorokat. (mert ugye én is egy gradient generatort használtam, az meg belerakta az ie, opera, webkit előtagokat is, így azokat kiszedtem)
"...a SEO-val mi lesz?"
Nem kérek SEO optimizálást az oldalhoz, így az etéren teljesen lényegtelen. Meg amúgy is, egyre több autómatikus SEO motor létezik ami magától berakja a dolgokat az oldalba (hidden div-be asszem, rég használtam)
Egy példa rá: [link]"Chrome-hoz itt van egy nagyon jó extension a JS ki-bekapcsolgatására"
Pont ilyet kerestem
Köszönöm! 
"Eleve a CSS-fájloknak a headben elöl kell lenniük, mindenféle script előtt"
Esetleg ha átírnám a függvényt amit küldtél arra, hogy a <head> legelejére rakja a css fájlt akkor jobb lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Gamer PC RTX4080 Ryzen X3D 64GB DDR5 RAM etc...
- Lézervágás és gravírozás (rétegelt lemez és kraftkarton)
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm!