Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Samsung Gear S3 - második kör

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Soak
veterán
válasz

Sk8erPeter

üzenetére
						+1
Már 3szor szivattam meg magam 1héten belül, hogy egy feladatot túl specifikus módon oldottam meg, nem gondolva az egyértelmű jövőre, majd szépen építettem még rá, aztán amikor bővíteni kell, 1 nap elmegy azzal, hogy újra írjam és akkor rendesen nem teszteltem még.
Most már a legkisebb funkciót/megoldást is bővíthetőre/univerzálisra írom. Jó érzés, hogy már el is felejtettem a konkrét kódot, de annyira nem kell hozzá nyulni mintha egy kész operációs rendszer lenne és minden félét megcsinálhatsz, esetleg egy basic frontendet kell összedobni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Vicces képek
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Spórolós topik
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - További aktív témák...

- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+

- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest