- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Van egy oldalam, illetve több különálló js fájlom, a főoldalba dinamikusan akarom betölteni a különálló .js fájlokat, és nem szeretnék ajaxot használni, ugyanis nem akarok kiszolgáló szerveroldali scriptet írni.
Jelenleg úgy néz ki, hogy ha fixen beleégetek egy ilyet az oldalba a megfelelő helyre:
<script src="child/child/doc.js"></script>
akkor minden szupi, de én ezt dinamikusan akarom megtenni, és dinamikusan akarom kiválasztani, hogy melyik js töltődjön be.
Próbáltam a
$("#container").load("child/child/doc.js") -et is, de ilyenkor maga a forrás töltődik be, pedig előtte a kódot még evaluálni kéne.
Az oldal elejére sem szeretném őket beszúrni, ugyanis egy olyan frameworknek a részei a js fájlok amik rögtön renderelik is magukat. Ergo ha én megnyomok egy gombot, akkor töltődjön be a megfelelő javascript forrás, ami rögtön rendereli magát és lesz belőle valami grafika
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ötlet?