Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Van egy oldalam, illetve több különálló js fájlom, a főoldalba dinamikusan akarom betölteni a különálló .js fájlokat, és nem szeretnék ajaxot használni, ugyanis nem akarok kiszolgáló szerveroldali scriptet írni.
Jelenleg úgy néz ki, hogy ha fixen beleégetek egy ilyet az oldalba a megfelelő helyre:
<script src="child/child/doc.js"></script>
akkor minden szupi, de én ezt dinamikusan akarom megtenni, és dinamikusan akarom kiválasztani, hogy melyik js töltődjön be.
Próbáltam a
$("#container").load("child/child/doc.js") -et is, de ilyenkor maga a forrás töltődik be, pedig előtte a kódot még evaluálni kéne.
Az oldal elejére sem szeretném őket beszúrni, ugyanis egy olyan frameworknek a részei a js fájlok amik rögtön renderelik is magukat. Ergo ha én megnyomok egy gombot, akkor töltődjön be a megfelelő javascript forrás, ami rögtön rendereli magát és lesz belőle valami grafika
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ötlet?