Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Froclee
üzenetére
Köszi, mint kiderült a kiírás sem volt jó, így inkább a Front-endről beszélgettünk. 1.4-1.5m bruttót mondtam, de nem tudtam kivenni a reakcióból, hogy pont jó vagy kevés-e. A linkelt oldalak alapján valahol itt van a senior közepe vagy egy picit feljebb. A tényleges ajánlatt, meg majd később jön.
-
_ak_
addikt
Sziasztok,
Egy amerikai cég, magyar (startup?) kirendeltségénél, Software Engineer, ill. Front-end Engineer körbe mi körül lehetnek a nettó fizuk, mondjuk egyéb juttatás nélkül?Vagyis pontosabban, ha van kb. 8 év tapasztalatom az IT-ben, ebből az utóbbi 3 év React, TS, Azure ami egybevág a cég mostani érdekeltségével. Szívem szerint Front-endes lennék, de a gyakorlatban inkább Full Stack(-ish ), némi Azure/DevOps gyakorlattal. (További előny lenne a Golang, Elixir, Electron, de ezeket bottal sem piszkáltam még)
QA-s ismerős ajánlott be, ők a CV-m alapján a Software Engineernek fognak interjúztatni.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Holnap megyek bemutatkozni egy weboldalakat készítő céghez. Elsősorban külföldre dolgoznak és terjeszkednek.
Még nem tudni 100%-ra, hogy melyik pozícióba kerülök, de site-buildre jelentkeztem.
Juniorként kb. mi az ami elkérhető és nem tűnök majd olcsó Jánosnak? Elsősorban az a fontos, hogy nekik is szimpatikus legyen az ár, mert sokat segítene előre, ha náluk dolgozhatnék, de nem akarok nagyon keveset mondani, mert az lehet, hogy csak rontana a megítélésemen. -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Egy ideje követem a topikot, de nem látom még át jól a helyzetet. Nem rég végeztem egy OKJ-s webprogramozói iskolával, kb. annyit is nyújtott amennyit vártam tőle, tehát mindenbe belekóstoltunk egy kicsit és az sem volt túl napra kész.
Ellenben ahogy látom, szinte bármihez lehet találni jól használható tutorialokat, már csak az a kérdés, hogy alapvetően merre érdemes elindulni? A szakmában szeretnék elhelyezkedni, de ahogy körbenéztem nagyon különböző igények vannak.
Persze hosszabb távon szeretnék mindenbe belekóstolni, de hátha a tapasztalatotokból kiindulva tudtok ajánlani különböző útvonalakat.Eddig a Laravel és Twitter Bootstrap keretrendszerrel foglalkoztam, minimális jQuery-vel . Tetszik az MVC struktúra, mint ahogy a keretrendszerek használata is, de nem ragaszkodom különösebben a PHP-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest