Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Nem egészen 1 éve van meg a jelenlegi pozícióm:Nem: férfi
Kor: 28
Munkakör: medior .NET Backend, 6 év tapasztalat
Végzetség: Mérnökinfo BSc
Nyelvtudás: angol felsőfok
Bruttó fizetés: 1.25M
Egyéb: kb 30K kézhez, más semmi.
Hely: BP, hibridVégül nem vált be annyira, ráadásul az irodai munkavégzés felé hajlanak egyre jobban, ami nekem a nem túl jó környezet miatt nem jön be itt.
Nyílt egy senior pozició ahova referáltak és tetszene. Ez egy itthoni outsourcing cégnél lenne alkalmazottként, hasonlóan extra juttatások nélkül, de remoteban.
Segítsetek kérlek, mi a realitás bérigényben? A tapasztalatom a pozi leírást teljesen lefedi, 6 éve aktívan használom az elvárt tech stacket. -
XP NINJA
őstag
válasz
goodboy007
üzenetére
a mi?
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok,
B2B számlázva itthonról Írországba egy full remote fejlesztői megbízásra jól számolom hogy "annual gross 65K USD" az nettó havi 1.4M lenne? Ebből levonva évi 25 szabit 1.26M?Igazából a "gross"-t nem értem, ha a számla 0 áfás lenne
-
XP NINJA
őstag
Nem: F
Kor: 26
Munkakör: Fullstack .NET engineer multinál
Végzettség: mérnökinfó bsc
Nyelvtudás: Angol b2, a munka napi szinten angolul megy részben
Bruttó fizetés: havi br. 735k huf
Egyéb: magánegészségügy, egészségbiztosítás, havi 38k szép kártya, évi 200k bónusz.
Hely: Bp de full remote lehetőség rám bízva (utazásra ezért 0)Ennél a cégnél 2 éve vagyok, és részben egyetem mellett dolgoztam még ugyanilyen pozicióban 1.5 évet kkv-nél. Jelenleg junior vagyok, de már nagyon kinéz egy előléptetés. A környezet nekem tetszik, maradnék, szerintetek milyen fizut kellene elvárnom előléptetés után?
-
XP NINJA
őstag
Ti hol szoktatok álláslehetőségeket keresni? Ez lesz az első váltásom, eddig recruitereket mellőzve linkedin-en nézelődtem ajánlatok között, plusz az ismerőseim munkáltatóinak honlapján keresgéltem.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok, engem is .Net backend fejlesztői fizu érdekelne, Budapesten, 1.5 év tapasztalattal, eddig nettó 270 körüliekkel találkozom, ami kb annyi mint diákként volt
Mi lenne a reális szerintetek? Multi / közepes cégeket nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Parfüm topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi lenne a reális szerintetek? Multi / közepes cégeket nézek.