Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
XPA
tag
Hát igen, szerintem is röhej. sajnos ez erősen trendnek látszik. Nem hiszem ugyanis, hogy pont beletalálok ezekbe az alcsonyabbakba, ennek már statisztikailag is kicsi az esélye. jövő héten megyek újabb 2 helyre intrjúra, majd megírom, hogy ott mi az elképzelésük, de tartok tőle, hogy hasonló ''magas'' bérekről lesz szó.
-
XPA
tag
HI!
Valahol már leírtam, hogy nekem mi mennyi, de azóta már munkanélküli vagyok, és most tapasztalom a saját bőrömön, hogy Budapesten mi pénzeket fizetnek a szakmabelieknek. Hát azt kell hogy mondjam, hogy vicc az egész. Amikor elkezdtem a főiskolát (5 éve) akkor mindenki az IT szakmának jósolta a legnagyobb béreket. Ehhez képest ma elképesztő hogy mi megy. Említek pár példát, talán másoknak is jól fog jönni az infó.(amit rólam tudni kell: műsz infet végeztem, és 3 évet már dolgoztam programozóként és +sokminden ami IT. Eddig részmunkaidőben kaptam 3 éve 70e nettót ami kb fél éve MÁR 80e lett, és végűl jan1-től 110nettó, egészen február 15-ig...
) na tehát: kaptam egy bérajánlatot Delphi PROGRAMOZÓ munkakör. a cég OCR (rendszám felismerés stb) rendszerekkel foglalkozik. Próbaidőre BRUTTÓ 130e ft, végleges brutto 180e ft.
nemtudom, hogy másnak mi a véleménye (talán ezért is írtam be ezt ide...) de elég ''érdekesnek'' találom ezt a bért. Ha elmegyek ide a közeli szupermarketbe sima eladónak akkor kb megkapom ezt a bért, (kis túlzással) és úgy, hogy a munka gyakorlatilag agytevékenységet és végzettséget nem igényel. 
Másik példa: IBM leánycég, user support tevékenység Bruttó 160e. egyelőre nem tudni, hogy kezdő vagy végleges bér. ha kezdő akkor talán elmegy.
3. példa: 3 hónapos project munka, oprendszer buzerálás, telepítgetés, stb. Bruttó 180e/hó. Ez talán már elfogadható, de meggazdagodni, vagy ilyesmit ebből sem lehet (de még egy lakást venni sem 20 éven belül
)
4.: fél-rendszergazda+felhasználó pátyolgatás (''cd-írás a kolégáknak''-tól a ''SAP buzerálás''-ig mindenféle) munkakör. Bruttó 200e.
Eddig az 1 hónap alatt ezekkel találkoztam. Hátha valakinek jóljön az infó...
és egy kérdés:
Szerintetek mennyi a reális bér, Help Desk/user support munkakörben manapság BP-n?
köszi, üdv -
XPA
tag
Nem: Férfi
Kor: 24
Munkakör: Programozó+support
Végzetség: gimi+autoelekrtonikai müszerész+ GDF végzős
Nyelvtuás: Angol C
Netto fizetés: 80e + 0-10e ''prémium''
Egyéb: elengednek vizsgázni, meg néha suliba
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) na tehát: kaptam egy bérajánlatot Delphi PROGRAMOZÓ munkakör. a cég OCR (rendszám felismerés stb) rendszerekkel foglalkozik. Próbaidőre BRUTTÓ 130e ft, végleges brutto 180e ft.
nemtudom, hogy másnak mi a véleménye (talán ezért is írtam be ezt ide...) de elég ''érdekesnek'' találom ezt a bért. Ha elmegyek ide a közeli szupermarketbe sima eladónak akkor kb megkapom ezt a bért, (kis túlzással) és úgy, hogy a munka gyakorlatilag agytevékenységet és végzettséget nem igényel.