Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Két példát is tudok, de egyetem környékén könnyű találni.
Aki idáig eljutott az már rengeteget tett, sokan középiskolába sem jutnak már el. És persze nem csak cigánygyerekek vannak így, csak őket lehet könnyebb kiszúrni, mint a többi szegény származású gyereket. Bár egyébként ez nem teljesen igaz, ápoltság, magaviselet és egyéb pozitív külső és belső jegyek miatt hamarabb gondolnak rájuk stréberként, mint származás miatt kapnának jelzőt. Persze nem akarok általánosítani, a kollégiumban láttam sok igénytelen embert, szép lányokat is, akik hiába jöttek jó helyről. Szőke kék szeműt is, akivel a hűtőn nem szívesen osztoztam 
Egyik srác kalandos életutat járt be, ha jól emlékszem egy ideig nyugaton is dolgozott. Nem az a stréber befordulós fajta, igazi társaság motorja típusú arcnak tűnt. Egy lány is tudok, aki szintén durva körülményekből jött. Ő idővel még nevet is változtatott, hogy semmi se kapcsolja a rossz rokonsághoz, felvette a város nevét, ahol annyi barátot szerzett. Ő is mindig feldobta a társaság hangulatát a koliban

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Samsung A17 mobiltelefon
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki idáig eljutott az már rengeteget tett, sokan középiskolába sem jutnak már el. És persze nem csak cigánygyerekek vannak így, csak őket lehet könnyebb kiszúrni, mint a többi szegény származású gyereket. Bár egyébként ez nem teljesen igaz, ápoltság, magaviselet és egyéb pozitív külső és belső jegyek miatt hamarabb gondolnak rájuk stréberként, mint származás miatt kapnának jelzőt. Persze nem akarok általánosítani, a kollégiumban láttam sok igénytelen embert, szép lányokat is, akik hiába jöttek jó helyről. Szőke kék szeműt is, akivel a hűtőn nem szívesen osztoztam