- Fotók, videók mobillal
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Macrodroid
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Elég sok rosszul működő cég van. Pl egy másik ismerősöm 1hónapja kezdett egy cégnél, (MO leányvállalat) a cég adott Neki 1millát, hogy mennyen ki spanyolba tanulni. Vagy is ennyi pénzt adott Neki, hogy ott betanulja a szakmát. (Ha megnézem, azaz 1milla nem olyan sok, de hány cég csinál ilyet még is?) Ez mellékesen nem számtech cég, csak, hogy ne onnan emeljek ki embereket. Sőt van tanár ismerősöm is, igaz magánsuliban, mellette könyvel elég szépen megél belőle.
Ezzel csak azt akarom mondani, ha teheti az ember (sajnos nagyon kevésszer ) olyat válasszon, ami megéri saját magának is. Mert ezek, melyeket most felsoroltam pl, nem elérhetetlenek. Igen szép fizetéseket is ellehet csípni, persze kezdőként.. mint amilyen én is vagyok, maradnak ezek az összegek (melyre 2éve a seggem a földhöz vertem volna örömömben – most is!).
Nem is tudom, mit akartam kihozni ebből. Inkább csak reményt adni, azoknak akik azt hiszik, hogy csak szánalmas fizetéseket lehet megcsípni kezdőként. Kérdés kinek mi az?
Kis szösszenet, magamról:
(Ahol én dolgozom tettek egy kis csavart a dologba, és vállalkozóként kellet elvállalnom, meg is tettem (kis csavarral én is ), csak így már az a szép összeg nem annyira szép mint az elején. Ezért is irigykedem a kisebb fizetésű, de állandó, bejelentett munkaviszonnyal bírok állampolgár társaimra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest