- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Különleges élményre invitál az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Mivel foglalkozol most, mióta, milyen végzettséged van jelenleg?
Mivel szeretnél a jövőben foglalkozni, illetve hol (itthon, külföldön, multi, vagy kisebb vállalkozásnál)?Szerk.:
Én 6 évet tanultam felsőoktatásban (2 diploma), senkinek nem kívánom...
A végén már hányingerem volt a tanulástól, egymás után daráltam lefele a 500-1000 oldalas könyveket, jegyzeteket, amiket vizsga után azonnal töröltem is agyamból. Diploma védésemre tételekből már nem is készültem, mert elegem lett belőle, én voltam az akit kegyelem kettessel engedtek át, mert tudták, hogy már megszenvedtem érte (minden tárgyam 4, 5-re vizsgáztam, védésem jól sikerült).
Ezután jó 1,5 évig tengődtem egy magyar kkv-nál, ahol túl nagy elvárások nem voltak, és után rázódtam helyre, után tudtam újra elővenni a hasznos szakkönyveket, és felhúztam az angolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest