- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegetableman
csendes tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
hol látsz ilyen hirdetéseket? nekem is feltűnt, hogy látványosan csökkentek a számok ML-vonalon, amit feljebb az AI-buborék kipukkadásával magyaráztak. szerintem csak baromi kicsi elemszámmal dolgoznak. amúgy én senior ML engineerként évekig frusztrált voltam a haysos számok miatt, bár ezzel a csökkenéssel most pont a sávom közepét kapom
interjúk alapján olyan sokkal többet nem is nagyon akarnak máshol adni, az egyetlen értelmezhető offerem 2.2M volt, de annak is már két éve, elég toxikusnak tűnő helyen. illetve még a Docler fizet sokat, ők kétségbeesetten keresnek ML-es embereket, de érthetően ők se véletlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
interjúk alapján olyan sokkal többet nem is nagyon akarnak máshol adni, az egyetlen értelmezhető offerem 2.2M volt, de annak is már két éve, elég toxikusnak tűnő helyen. illetve még a Docler fizet sokat, ők kétségbeesetten keresnek ML-es embereket, de érthetően ők se véletlenül.