- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegetableman
csendes tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
hol látsz ilyen hirdetéseket? nekem is feltűnt, hogy látványosan csökkentek a számok ML-vonalon, amit feljebb az AI-buborék kipukkadásával magyaráztak. szerintem csak baromi kicsi elemszámmal dolgoznak. amúgy én senior ML engineerként évekig frusztrált voltam a haysos számok miatt, bár ezzel a csökkenéssel most pont a sávom közepét kapom
interjúk alapján olyan sokkal többet nem is nagyon akarnak máshol adni, az egyetlen értelmezhető offerem 2.2M volt, de annak is már két éve, elég toxikusnak tűnő helyen. illetve még a Docler fizet sokat, ők kétségbeesetten keresnek ML-es embereket, de érthetően ők se véletlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
interjúk alapján olyan sokkal többet nem is nagyon akarnak máshol adni, az egyetlen értelmezhető offerem 2.2M volt, de annak is már két éve, elég toxikusnak tűnő helyen. illetve még a Docler fizet sokat, ők kétségbeesetten keresnek ML-es embereket, de érthetően ők se véletlenül.