Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Hát, az általad felsorolt cégekhez sem mennék amúgy, ja
És nem is feltétlen a NER kapcsolat miatt, hanme egyikről sem hallottam túl jókat. Csak egy példa, mikor az egész ország a balfasz Telekom IT-n röhög ugye...DEI bullshit tényleg szívás, itthon régen még nem tolták annyira, de már jó pár éve nem dolgozom multinak.
Nézd, nem ítélem el aki NER-es cégnek dolgozik, nekem is volt családtag meg ismerős is, aki ilyen helyen dolgozott. És emiatt pont eleget is hallottam, hogy ne akarjak olyan helyre menni. És igen, dolgozni kell, ezért is írtam, hogy a fizu remélhetőleg tényleg jó, már más indokot még nem sikerült hozni

Izgalmas projekt, ezt mondjuk mindig minden cég ellövi. De a végén mindegyik meló pont ugyanolyan kurva unalmas lesz az újdonság varázsa után, mindegy, hogy most orvosi projekt, pénzügy vagy valami nem létező problémára szuper innovatív megoldást kínáló startup. BTW startup, pont leszarom, hogy talpon marad-e, a lényeg, ahogy írtam is, hogy kurva jól fizetnek. Aztán ha szimpi a cég, persze lehet kötődni is, és tényleg érdekli az embert a cég sorsa, de ez kezd nagyon más téma lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nem is feltétlen a NER kapcsolat miatt, hanme egyikről sem hallottam túl jókat. Csak egy példa, mikor az egész ország a balfasz Telekom IT-n röhög ugye...