- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
belotas
csendes tag
Azon én is gondolkodtam, hogy proginf bsc után, vmi pénzügyes msc-re menjek,persze 40 órás meló mellett(abból nem fogok engedni innentől). Amitől tartok, hogy a pénzügyről,jogszabályokról,közgázról kb semmi fogalmam nincs jelenleg. Matekból kaptam bsc-n rendesen, gondolom az ott lévő matekok nem nagy dolgok. Ha fejlesztő maradnék későbbiekben is, akkor megérné valami pénzügyes,közgázos,gazdinfos msc, vagy csak ha saját céget szeretnék majd? Akkor ezek szerint jól gondolom, hogy amit pl egy proginf msc-n kapnék az szakmai tudásba kb nagy nulla, de ha a pénzügyről lenne fogalmam, akkor azt valószínűleg tudnám kamatoztatni a későbbiekben.
Olyan gondom jelenleg szerencsére nincs, hogy azt érezzem ne kellenék, mert eddig 2 helyről is kerestek meg már személyesen, pedig előtte sose dolgoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Különleges élményre invitál az Apple
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest