Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
galfy
újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Jelenleg Budapesten keresek munkát, IT supporttal szeretnék foglalkozni. Dolgoztam 2nd line supportosként 1 évet, és ilyen általános it guyként másfél évet, közepes méretű (100-200 fős) cégeknél. Kellett csinálni a gépek kompresszoros kifújásától, periféria cserélgetésen keresztül a nyomtató szerver állítgatásig, AD és Exchange szerver alapszintű nyomkodásáig (gépek, userek, fiókok felvétele, törlése, jogosultságok állítása, ilyesmi) minden. Csak windowshoz értek kliens és szerver oldalon is, szerver oldalon amúgy sem túl sokat, csak az említett alapokat (nyomtatókat felvenni, beállítani, jogosultságok kezelése, logon script állítgatás főleg meglévő alapokból, szóval semmi túl komoly). Amikor lehetett részt vettem a különböző projektekben, átállás multifunkciós gépekre a sok asztali nyomtatóról, hibajegykezelő rendszer bevezetése ilyesmi. Kliens oldalon win tekintetében elég sok dolgot tapasztaltam, szoft- és harveres hibák kiszűrése, megoldása rendben. Alap szintű hálózati ismereteim vannak, és a szerver teremben is eltalálok, patchelgetés, a meglévő infrastruktúra üzemeltetése szintjén. Papírom sajnos nem nagyon van semmi, érettségi és közép angol, ami írásban megy is, szóban nagyon keveset kell használnom.
Szóval elég alap ismereteim vannak, viszont szeretnék majd tovább lépni, többet tanulni erről. Milyen fizetés reális ilyen tudással és ennyi tapasztalattal jelenleg budapesten?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest