Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Elírás van, felehet.
-
ricsi99
addikt
Valahogy úgy érzem ,hogy a teljesítményért mindent beáldoztak
-
Valamivagyok
tag
És ennek a 90 akárhány százaléknak a 2/3-a vagy inkább 3/4-e az UEFI/BIOS létezéséről se tud!
1. Nem akart bootolni a gép, odamegyek egy pendrive-al és belépek a "Titkos menübe" ahogy a tulaj nevezte
és usb-ről bootoltattam. Úgy nézett mintha Sci-Fi-t látna.
2.Androidos emulátort akart futtatni egy másik versenyző, ami reklamált, hogy nincs engedélyezve a virtualizáció. Hív, mondom engedélyezd a BIOS-ban. Erre a válasz: "Nem merem, nehogy elnyomjak valamit"
Ezért oda kellett mennem, hogy eggyet kattintsak neki a BIOS-ban. És évoilá rögtön futott az emulátor.
Ami gyárilag el van sz@rva azt a többség csak úgy éli meg, hogy ilyen, nem fog állítani semmit. -
JohnyX
tag
Mivel az Intelnél fejlesztették ki az x86-os CPU-t [link] Az AMD ( ÁjeMDi ) itt jött képbe "Derivatives and clones" :-) Ebből kifolyólag az Intelnél tudtak előbb hibázni.
@MaraTóni Valószínűleg én a részben hozzáértők közé tartozom :-) Bemerek lépni a BIOS/UEFI-be (ha éppen ki tudom deríteni, hogy a laptop milyen gombbal lép be) a boot sorrend megváltoztatásához. De az általad írtak "NO GO" zóna.
Van a Gigabyte B760-as lap UEFI-jéről leírásod?
-
joysefke
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
nemhittem hogy ez lesz az iparagi standard de az amd ebben is elso volt!
Aligha. Intel Pentium FDIV bug 1994-ből? Pentium III 1,13 GHz? -
flashpointer
őstag
nahat mar ittis lehet varni a csodadrivert, nemhittem hogy ez lesz az iparagi standard de az amd ebben is elso volt!
-
MaraTóni
tag
dehogynincs feltárva, ha 100 fokon izzik valami az már igenis instabil
amúgy meg az se normálios aki nem konfigurál normálisan egy BIOS-t, nem állít be rendesen egy processzort, hanem mindent BIOS defaut-on , AUTO-n hagy, főlega vcore-t és a max. órajeleket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibás i9-14900K
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és usb-ről bootoltattam. Úgy nézett mintha Sci-Fi-t látna.
Ezért oda kellett mennem, hogy eggyet kattintsak neki a BIOS-ban. És évoilá rögtön futott az emulátor.