- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
Hát mivel még időben már a 4090 támogatása előtti drivertnél maradtam, így nem aggódom. Persze így is maradnak foltok amit a frissítés helyre hozna, de annyival több legalább nem lesz.
-
Ezért keztem el, mondjuk, 3-4 havonta felrakni, de persze, hogy belekezdett egy olyanba, hogy amikor drivercsere van, és eltávolítja az aktuálist (Windows eszköz eltávolítós hang), akkor azzal ki is fagy a gép... Viszont restart után fent a driver, és minden működik.
Az elmúlt másfél évben csak akkor nem fagyott ki, mikor most, újév körül úgy raktam fel, hogy a win még nem látott netet telepítése után. (mondanom sem kell, hogy ez is az új winen ugyanúgy bekakkantott... Midegy másért érik egy "ohh átgondoltam, másképp csinálnám reinstall. Legalább a discordos cuccot zárjam ki. Ha csak nem valami nagy security cucc inkább nem növelem az SSD-im POR mutatóit...) -
ATi GAMES
tag
Kár, hogy elsőre nem sikerült egy normálisan működő verziót kiadni, ami nem bohóckodik a ramokkal
-
Rison77
senior tag
Szóval a Február 23.-án érkező Company of Heroes 3-hoz, illetve a Február 17.-én érkező Hello Neighbor 2-höz már raktak bele profilt, de a pénteken megjelenő Hogwarts Legacy-hoz nem? Hátöhmokay
Vagy már előre gondolkodnak, hogy 2 napon belül úgy is kell hotfixelni majd abban ?
-
Lacccca87
addikt
Amd vel mi van? Elaludt?
ertem en hogy 7 es seria de a tobbi is kaphatna frisitest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- GIGABYTE GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest