Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
őstag
Amd vel mi van? Elaludt?
ertem en hogy 7 es seria de a tobbi is kaphatna frisitest.
-
Rison77
senior tag
Szóval a Február 23.-án érkező Company of Heroes 3-hoz, illetve a Február 17.-én érkező Hello Neighbor 2-höz már raktak bele profilt, de a pénteken megjelenő Hogwarts Legacy-hoz nem? Hátöhmokay
Vagy már előre gondolkodnak, hogy 2 napon belül úgy is kell hotfixelni majd abban ?
-
Kár, hogy elsőre nem sikerült egy normálisan működő verziót kiadni, ami nem bohóckodik a ramokkal
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPOOVQF1ff2oAL3strJ_5Uw
-
ledgeri
nagyúr
Ezért keztem el, mondjuk, 3-4 havonta felrakni, de persze, hogy belekezdett egy olyanba, hogy amikor drivercsere van, és eltávolítja az aktuálist (Windows eszköz eltávolítós hang), akkor azzal ki is fagy a gép... Viszont restart után fent a driver, és minden működik.
Az elmúlt másfél évben csak akkor nem fagyott ki, mikor most, újév körül úgy raktam fel, hogy a win még nem látott netet telepítése után. (mondanom sem kell, hogy ez is az új winen ugyanúgy bekakkantott... Midegy másért érik egy "ohh átgondoltam, másképp csinálnám reinstall. Legalább a discordos cuccot zárjam ki. Ha csak nem valami nagy security cucc inkább nem növelem az SSD-im POR mutatóit...)anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
podtibi
aktív tag
Hát mivel még időben már a 4090 támogatása előtti drivertnél maradtam, így nem aggódom. Persze így is maradnak foltok amit a frissítés helyre hozna, de annyival több legalább nem lesz.
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A WHQL minősítésű, 528.49-es eszközillesztő négy játék profilját is frissítette.
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest