- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
válasz
Hopkins95 #26 üzenetére
Erre kicsinyes szenélyeskedő cinikus komment a megfelelő válasz a fejtegetésre?
Amúgy meg vissza térve, kinek van igénye AAA játékra mávon utazva hm? Nem lehet kibírni azt 1-2 órát? Erre alkalmasabb egy kis androidos eszköz. Normális nagyteljesítményű játékot úgy se laptopon fogsz jászani menet közben. Nem látom egyenlőre hogy az ARM miért lenne jobb játékra mint az X86. Max olcsóbb lehet licencelni. -
DithenS
senior tag
Nem értem, ki akar natívan ARM-os laptopon játszani? Ez effektíven egy alacsony fogyasztású SoC ami mindenre jó, csak játékra nem. Mondjuk egyántalán szükség van erre a képességre? Ott a Geforce Now. Elképesztő milyen jó cucc, havi 10 euroért mindent full HD-n maxon tudok futtatni. Van drágább verziója de én nem használom ki, felesleges az RTX 4080. Konkrétan egy Celeron procis laptopom játszom a Forza 5-öt, a késleltetés meg így is kevesebb, mint anno a PS4 és TV-m közötti késleltetés... Mondjuk a TV-k mai napig híresek a 30ms késleltetésről és a lassú válaszidőről. Egy a szó, szerintem ezerzer jobban megéri ma már nem natívan futtatni laptopról játékokat. Próbálja ki aki akarja, de ne az ingyenes verzióból induljon ki, mert egész más a fizetős mind késleltetés mind GPU tekintetében. Az ARM-os vonal meg maradjon meg egy kellemes fogyasztású, hosszú üzemidős gépnek, amibe még folyamatosan működő venti sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest