- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Hát aki ezen felkurja magát, az ne vezessen.
Amúgy fordítva gondoltam, amikor nekem van elsőbbségem. Megállni nem szoktam, de erősen lassítok, ill. felkészülök a megállásra. Nem azt veszem alapul, hogy elsőbbségem van, akkor mehetek, "majd megállnak". Aki meg ilyenkor toporog a hátam mögött, az utána is toporogjon. -
Senhi
aktív tag
Szerintem nem hülyeség... gondolj bele: 4 emberrel a kocsi menettulajdonsága még nem változik meg annyira, mint egy utánfutóval.
Ott figyelni kell a kanyarodásra, sávváltásra, fékezésre stb. és főleg ha a kocsi is és az utánfutó is meg van pakolva (az utánfutó + 750kg is lehet és elvileg még a kocsit és alaposan megpakolhatod). Míg 4 ember ennyire nem nagy különbség... lejtőn nagyobb gáz azt csókolom. Ja és akkor még nem tolattunk...
Ez a te biztonságod mellett főleg a többi vezető biztonságát segíti. Utánfutóval könnyebb balesetet okozni, mint 4 emberrel. Ergo a megelőzést veszik alapul nem pedig a halálozási rátát... szerencsére.
Egyébként előzőekhez hozzátéve: ha meghosszabbítják a kezdő jogosítványt akkor azt a 12-es oszlopban egy 181-es kóddal jelölik. Alapjában nincs ott.
-
Senhi
aktív tag
10. pont a kártyán: vizsga időpontja... ez gondolom nem változik. (ez + 2 év a kezdőjogsi időtartama)
Utánfutóval pedig ha elkapnak akkor szerintem nem engednek tovább, pénzbírság + a 2 év kezdő jogosítvány újra kezdődik. (és még sok más szabálytalanság van ami miatt újrakezdődik a 2 év)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest