- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bzoley
veterán
válasz
Melack #12032 üzenetére
Igen, ott lenne hely.
Az igazából nekem kedvez. Ha Gyál felől megyek a Nagykőrösin, nem kell elmennem a Méta úti felüljáróig. Kiérek Imréről, egyből van egy lámpa, ott lekanyarodva hátulról érem el az Obit, és a körforgalmat, nincs semmi forgalom, max. néhány autós, aki még nem tudja, pontosan hol is fog kikötni. -
bzoley
veterán
válasz
Melack #12027 üzenetére
Igen, nagyjából. Az orrbedugdosást viszont nem fogják tanítani, csak akkor mehet, ha beengedik, és/vagy van elég hely.
Belvárosban ritkán van dolgom, inkább az Üllői külső részén mászkálok, nekem az szinte már falusi táj. Nagy ritkán elkószálok beljebb, de kétségbe még nem estem, pár napos jogsival pedig egyből a Nyugati környékén volt dolgom. Sok az autó, kevesebb a hely, ennyi. Inkább kéne tanítani a Tesco-ban parkolást -
BNM
csendes tag
válasz
Melack #12021 üzenetére
Nekem szakember adta azt a tanácsot hogy télen tanuljak vezetni. Egyrészt az oktató többet tud foglalkozni a tanonccal mert kevesebb tanuló van,másrészt pedig aki télen tanul vezetni azt nem tudja meglepni az időjárás.Simán el fogok tudni menni a jeges úton is. De aki nyáron tanul vezetni valószínű hogy nem jut messzire eleinte.
Egyébként a Krsz cd tesztjével folyamatosan 70 pont felett csinálok,volt egy 74 pontos tesztem is.Jó lenne ha átmennék holnap mert már nagyon szeretnék forgalomba menni.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Melack #12011 üzenetére
Vezetéstechnikai oktatás valakinek, aki a 30 óra alatt annyit tud meg, hogy ki lehessen engedni egyedül a forgalomba? Ide minek akarsz vezetéstechnikai oktatást? Teljesen felesleges. Kb. olyan mintha járni tanuló gyereket rögtön a gátfutással sokkolnád vagy első osztályban rögtön integrálszámítással kezdene a matektanár.
Tanuljon meg vezet, aztán menjen továbbképzésre. Abból nem tanul ha vezetéstechnikai tréningen azzal szenved, hogy egyáltalán elinduljon vagy megtalálja a kettes fokozat.
Angliában pl. pár éve vezették be (csak C kategória és felette), hogy 5(?) évente X továbbképzési pontot kell szerezni. Ez lehet bármi, vezetéstechnikai tréning, ADR képzés, biztonságos rakodás, stb, de ha nincs meg bevonják a jogsit. Szvsz ez simán mehetne az összes jogosítványra. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Volkswagen Golf ll eladó
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest