- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #1046 üzenetére
GLS szállítás esetén csak időt tudsz veszíteni, nem kér előre pénzt és ingyen visszahozza, ha nem veszik át.
Vevőről csak akkor kapsz információt, ha elfogadod a szállítási kérést, utána megküldik az adatait. De ha ezután felhívod és végül úgy döntesz, hogy nem küldöd, akkor sincs semmi, nem adod át a futárnak a csomagot és kész.
-
andrisbandi
őstag
válasz
ForRedGlory #934 üzenetére
"Üzenet jelentése"
- Lehet ér valamit, mert ugyan attól soha nem kaptam újra üzit!
Más nevű bottól viszont igen.Azt is jelentem.
Meg a némításokat is használom."Felhasználó némítása"
"Beszélgetés némítása"- Ezzel a módszerrel a hirdetés felrakásakor jön 1-2 bot, utána nem. Csak rendes vevők.
-
garga pista
őstag
válasz
ForRedGlory #930 üzenetére
Sajnos nincs ilyen, én is kerestem.
Felraktam pár dolgot, de gyakorlatilag csak botok írtak eddig.
FB marketplace ugyanez.
Én meg vennék vmit, de gyakorlatilag senki sem válaszol az üzenetemre, mert postával kérném és az összes átverés is így próbálkozik. Hiába fogalmazom meg normálisan az üzentet és írom alá -
válasz
ForRedGlory #930 üzenetére
Van egy olyan opció, hogy beszélgetőpartner némítása.
-
Ronaldohun
tag
válasz
ForRedGlory #578 üzenetére
Na, ezzel találkoztam én is, amikor megnéztem az linket.
[24.hu cikk] -
Ronaldohun
tag
válasz
ForRedGlory #573 üzenetére
Csalás, ADATHALÁSZ. A link már eleve gyanús: jofogas kötőjel hu... A lényeg, hogy a kamu oldalon lemásolták a jófogás arculatát és az azon lévő szöveggel a látszatot keltik, mintha a csaló kifizette volna a megrendelt árut. Van ott egy "pénzt kapni" gomb (a gomb neve kicsit sem kamu
) ami átvisz egy bankválasztó oldalra, amin szintén lemásolták az ismertebb mo-i bankok arculatát. Ha ezek valamelyikébe megpróbálsz belépni, már meg is szerezték az internetbankos adataidat.
Szerintem ez volt a lényege.update: Mire beírtam már nem elérhető a fenti link...
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #575 üzenetére
Most nem tudom pontosan ez melyik a sok közül de itt anno valaki leírta,hogy pay pallal is tudnak trükközni mint vásárló.Nem tudom mit csinálna a link ha rákattintanál de a szövegről simán látszik,hogy min google fordítós,és ez nem hiteles szóval innentől látszik,hogy átverés.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #573 üzenetére
Csalás
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest