- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozohoho45
tag
válasz
ekrisztian #5295 üzenetére
Köszönöm a segítséget
.
Rákerestem a google-val is, és a format all except bootloader kapcsolót választva az sptoolsban majd a művelet végrehajtása után már felment a kiválasztott rom. Jöhet a root és az imei visszaállítása.
-
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy power gombra g4s-hez. Budapesten és környékén tudnám átvenni.
Az ünnepek után megrendelem a netről, ha addig nem érkezik ajánlat.
-
zozohoho45
tag
válasz
cappa72 #4484 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget!
/Nyomkodtam én hosszasan köldökre kötve, de csak a fentebb említett volt az eredmény./
Sajnos nem a TWRP-t frissítettem a FT-vel. Viszont jó hír, hogy időközben a jiayu.es alkalmazás használatával már vidáman cserélgetem a recoveryket és a romokat
Nagyon érdekes, hogy a supersu zip hiányában is van root jogosultágom
. Talán a TWRP recovery?
Ismételten köszönöm a gyors segítséget. Még annyit szeretnék kérni, hogy a Salamender Rom update hogyan használható. Szeretném valahogy upgradelni v1.2-re, de nem töltődik le. Mi a megoldás?
-
zozohoho45
tag
Sziasztok!
4.4.2 androidra váltás közben elveszett a root jog a recoveryvel egyetemben.. KingRoot progit telepítettem, de hiába jelez zöld utat a Mobileuncle, nem tudom elérni és lecserélni a recoveryt. A FlashToolsban sem történik semmi miután csak a recovery csere megtörtént. A power és a hangerő gombot hosszan lenyomva csak a jiayu felirat jön elő ismételten. Mi lehet a megoldás?
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Még mindig szívok a kétkártyás üzemnél a térerő ingadozás problémával. Gyakorlatilag nem használható így a telefon. Működik ez valakinél normálisan? És ha igen, akkor milyen rom alatt?
Jelenleg a nokiauser által megdolgozott 4.2-es van fent. Amikor kiveszem az egyik kártyát, akkor nem ugrál össze-vissza a másiknak a jelerőssége. A kétkártyás üzemre visszatérve már kész őrület van. Teljesen mindegy, hogy cserélgetem a kártyákat vagy sem.
A 4.4 alatt a V8-as romnál még bíztató volt, de egy idő ott is megbolondult a térerő elérés és még az aksi kijelzés is tréfálkozott.ű
Szép napot!
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Köszönöm a segítséget!
Szép napot!
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Maradok itt előadni a siralmaim
Most arra keresem a megoldást, hogyan lehetne a képernyő érzékenységén úgy javítani, hogy kesztyűben is lehessen használni. Lehet ezt paraméterezni valahonnan: Pl. a MUT vagy a root explorer segítségével?
Szép napot!
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Több romot felpróbálva sem javult meg a fejhallgató csatlakozási hiba. Most már biztos, hogy hardveres a gond.
Amit érdemes megemlítenem a romolgatás után az, hogy a térerő váltakozása az ikonok szerint erősen függ a felrakott romtól.
A legstabilabb kijelzés az MG V8-as rom alatt volt. A MIUI 6 nem volt jó teszt alany, mivel zárolta az egyik kártyát és nem tudtam milyen kód kell a feloldáshoz.
Itt van egy pár screenshot arról, hogyan változik a térerő alig egy pár perc alatt , egyazon helyen:Szép napot!
-
zozohoho45
tag
Halihó!
A MUT lapból benne van és még egyébb érdekességek is a Special 4PDA Edition fül alatt. Viszont a MUT IMEI átírására nincs lehetőség. Ezért erősen ajánlott a mentése.
Szép napot!
-
zozohoho45
tag
válasz
muszi0521 #3085 üzenetére
Halihó!
Felraktam a javasolt romot. Nem akartam az időt húzni az ismerkedéssel, ezért azonnal a beledugtam
a fejhallgatót. Nem változott semmi. Nem javult meg a fentebb említett hiba
.
Ezek szerint a foglalat adta meg magát. Volt már valakinek hasonló problémája, amit egy romcserével sikerült megjavítani?
Szép napot!
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Találtam egy lelkes vállalkozót, aki kicserélte a simkártya foglalatot. Viszont nem tartott sokáig a kétkártyás öröm. Azt vettem észre, hogy nem tartja stabilan a hálózatokat. Amire a 3 G volt engedélyezve, az erősebben kapcsolódott, de így sem volt tökéletes. Szakadozott a kapcsolat beszélgetés közben.
Feltettem az MG v8-as romot. Recoveryben a wipe után. Újból elfelejtette az IMEI számokat, de most érdekes módon sikerült a MUT segítségével beírnom a számokat. /Itt úgy, hogy a + jel előtt egy szóközt kellett nyomjak/Most már akár lehetne felhőtlenül örömködjek, de mégsem. A fejhallgatót csatlakoztatva nagyon halkan és féloldalasan jön a hang. Miután leválasztom a fejhallgatót, a telefon úgy érzi, hogy még mindig bedugott állapotban van, így marad a kis ikon és a hang sem jön ki a hangszóróból.
Azt jól érzem, hogy ennek nem az MG rom az okozója?
Szép napot!
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Sajnos nem szoftveres a probléma. Beakadt majd kitört az érintkező a mini simkártya keretébe.
Ezért kell cseréljem.Az IMEI gond nem gond
Sikerült megoldanom, egy nagyon kedves fórumtárs ajánlásával
.
Miután fényesre koptattam a memóriát a sok flash-el, rootoltam ide-oda és még mindig a fentebb belinkelt üzenetet dobta a Droidtools, amivel már az őrület határába kergetett, jutottam arra a következtetésre / jelzem az önzetlen segítőmnek is ez volt az első gondolata /, hogy talán a pc lehet minden baj okozója.
Egy másik gépre feltelepítve a Droidtools progit minden gond nélkül sikerült újra írjam a kitörölt IMEI számot.Szép napot!
-
zozohoho45
tag
válasz
zozohoho45 #3013 üzenetére
Halihó!
Még nem sikerült találnom senkit
Nincs javaslat?
Szép napot!
-
zozohoho45
tag
válasz
buchbinder #3045 üzenetére
Halihó!
Nagyon szépen köszönöm!
Erre root jogosultságra azért nem gyanakodtam, mert a MUT és a többi progi is azt jelezte, hogy megkapta a hozzáférést.
Mondjuk az is igaz, hogy a beállítások menüben nincs superuser kapcsoló egy jól sikerült formázást követően.Mégegyszer köszönöm! Remélem sikerülni fog.
Szép napot!
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Cserélt, vagy cseréltetett már valaki mini simkártya foglalatot?
Az eddig megkérdezett szervízesek nem vállalnak kínai telót, mert félő, hogy soha többet nem kapcsol be.
Akinek van ezzel kapcsolatban jó tapasztalat, kérem ossza meg, illetve küldjön egy privit!
Szép napot
-
zozohoho45
tag
Helló!
Megosztanád hogya és mivel?
Nagyon beleragadtam a 4.4-be. Még az Spflashtools is kiakadt valami hibaüzenettel.
Szép napot!
-
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Nálam most a jiayu.es appal felrakott 20141101-222444 féle forgalmazói rom van fent.
Az eddigi tapasztalatok nagyon jók. Nagyon kevés ramot eszik. A Softkeys show is rendesen működik. Még a Gps is navigál, bár a szokásos jelvételi problémák offline környezetben megmaradtak.
A Smart Wake funkciói is működnek, bár csak a második simogatásra.Viszont nem tudom elérni a készülék belső memóriáját. Csak a 10 Gb-os memóriát látják a programok.
Van olyan Budapesten vagy Szentendrén élő fórumtárs, aki segítene megoldani ezt a problémát?
Kérhetek Tőle egy privát üzenetben küldött elérhetőséget?Szép napot!
-
-
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Nemkívánatos személy vagyok a needrom oldalán vagy egyszerűen nem jól csinálok valamit, de nem tudok regisztrálni
. Chrome alatt próbálkozom. Nem küldenek email-t a regisztrációt követően. Viszont az elfelejtett jelszó kérésére küldenek egy levelet, amiben kérhetem a jelszó törlését.
Ezért a Jiayu.es aplikáció segítségével próbálok romhoz jutni. Most tölti éppen a 2014.11.01-222444 verziót.
A telefonon már van CWM. Az, ami az összefoglalóban is megtalálható.
Ezt is frissítenem kell? Vagy elég a letöltött rom zipjét kijelölve elkezdenem a romcserét?
Kell wipe a jiayu alatt?Szép napot!
-
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Mint a fórum lelkes újonca, aki már sokadszorra olvassa át a posztokat, kérdezem a fenti beírás kapcsán, hogy nem lenne időszerű az összefoglaló frissítése?
Lassan átlépi a hozzászólások száma a 3. ezret. Ez sokunkat eltántorít attól, hogy egyáltalán belekezdjünk az olvasásába.
Nem igazán jogos elvárás az új G4S tulajdonosokkal szemben, hogy előbb olvassák végig /akár napokig/ a fórumban megjelent összes bejegyzést, azért, mert egy olyan kérdésre szeretnének választ kapni, ami az összefoglalóban megtalálható lenne a frissítése után.Nagyon nagy kérés lenne ez szerintetek?
Megköszönve a hozzáértők önzetlen segítségét kívánok szép napot!
-
zozohoho45
tag
válasz
nokiauser #2938 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm az útmutatást! Megtaláltam.
Sokan írtatok arról, hogy megjavult és tökéletes a gps. Elég sokan vannak, vagyunk, akik még mindig kínlódnak vele.
Azt látom, hogy főleg azok elégedettek, akik online használják és azok elégedetlenek, akik offline módban tesztelgetik. Nekik, nekünk nincs AGPS támogatás, ezért bizonytalan a navigálás. Ma is előfordult, hogy a hét, zöldsávos jelem hipp-hopp eltünt.
Megpróbálom majd a szerkesztett bejegyzés után, hátha nem fog vándorolni a jel.Szép napot!
-
zozohoho45
tag
Szaisztok!
Hol találom ezt a gps.conf fájlt?
Mivel lehet beírni a bejegyzéseket?Szép napot!
-
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Mondjuk úgy, hogy elég sok applikáció telepítése és próbálgatása után a felső értesítő sáv köddé vált.
Halvány fogalmam sincs arról, hogyan tudom előcsalogatni és arról sem, hová lett. Ebben kérném a segítségetek. Bízom benne, hogy lesz megoldás.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
zozohoho45
tag
Sziasztok Kedves Fórumtársak!
Pár napja vagyok tulajdonosa egy ilyen készüléknek és nem vagyok teljesen elégedett.
Egy Huawei Honor 3c volt az előd
.
Lényegesen jobb ez a teló! Hangminőség, anyaghasználat, aksi, a dual sim személyre szabhatósága, rom, otg,...
Viszont az a fránya GPS!? A Honor is MTK procis volt, de gyorsan talált műholdat és nem is akarta elhagyni.
Remélem lesz valami megoldás!
Nagy segítség volt az itt leírtak, ami a szoftveres mókolásra adott instrukciókat. A 10 percről már néha 30 másodperc alatti gps fix is sikerült.
Nálam az YGPS apnál, az information beállításoknál nem volt Enable GPS.Log-ra állítva a legalsó kapcsolóEgy másik igen hasznos információt is nagyon szépen köszönök a fórumtársaknak. Az aksi gyors merülése látványosan csökkent miután a google play-ben kitöröltem az áramfaló bejegyzéseket
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest