Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• matthewKER

tag

válasz VicKing #9230 üzenetére

SP Flash Tool-os telepítéshez nem kell látni a kijelzőt, a hard reset meg az egyedi ROM-oknak (nem tudom mit használsz jelenleg), olyan mint halottnak a csók.
    SP Flash Tool leírás
    Nálam a G3T-nél a következő procedúra működött, bár én biztosan utánajárnék, hogy a G3C-nél van-e valami eltérés:
    -1. Biztonság kedvéért én felírnám a WiFi MAC-címét (nálam: Beállítások->A telefonról->Állapot->Wi-Fi eszköz MAC-címe), illetve csinálnék egy biztonsági mentést az IMEI számról Mobileuncle Tools-szal. Ez azért ajánlatos, mert ezek eltűnhetnek a teleptés során és ezután manuálisan kell visszaírni az nvram-ba.
    0. Megfelelő driver telepítése (Jiayu.es-en elérhető)
    1. Letöltött Flash Tool-s ROM kicsomagolása egy helyre (mindent csomagolj ki, mappastruktúrát ne variáld át)
    2. SP Flash Tool-ba scatter file-t betölt (kicsomagolt ROM-nak tartalmaznia kell)
    3. Akku ki, min. 5 mp-et vártam.
    4. Akku vissza
    5. SP Flash Tool "Download" gomb (Mivel elég kehés a telefon szerintem pipálj be mindent, a PRELOADER-en és a DSP_BL-en kívül. Ezt a kettőt akkor pipáld csak be, ha enélkül sem javult meg a telefon, mivel ha telepítésük közben valamiért félbeszakad a folyamat, akkor akár kuka is lehet a telefon)
    6. Telefont feldugni a gépre valami normális USB kábellel
    7. Elindul a telepítés néhány másodperc múlva

Ha SP Flash Tool újratelepítés után is fennáll a probléma, akkor biztosan hardver-eredetű. Ha megjavul, akkor kapsz egy szűz G3C-t, amin gyári recovery van és ha jól tudom nincs magyar nyelv. Ezekután Mobileuncle Tools-szal vagy Jiayu.es appal tudsz custom recovery-t telepíteni, amivel utána majd mindenféle ROMot fel tudsz rakni.

• matthewKER

tag

válasz VicKing #9227 üzenetére

Első körben biztosan megpróbálkoznék egy SP Flash Tool-lal való teljes újratelepítéssel, valami gyári ROM-mal, így minden visszaállna a gyári állapotra. Ehhez sok helyen találsz leírást (pl. itt az összefoglalóban is), megfelelő ROM-t pedig biztos találsz Jiayu.es-n vagy a needrom.com-n.
    Ha ez nem segít, akkor valószínűleg a hardverrel van a probléma és nem a szokásos DeepSleep-ből fel nem ébredéssel, ugyanis azt az akksi ki-be megoldaná minden esetben.
    A néhány perc/óra várakozás utáni, újbóli működés nekem arra utal, hogy túlmelegszik valami. Nincs véletlenül túlhajtva a CPU és/vagy a GPU?

• Upo

addikt

válasz VicKing #7616 üzenetére

Már csak azt kell eldöntened hogy a háromból melyik kettőt választod :DDD

Új hozzászólás Aktív témák