- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztszoroz
aktív tag
ingyen elvihető akksi,ha érdekel valakit..a telefon megsemmisült körülötte
privátban
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
sznoopy1977 #23 üzenetére
Nekem EZ meg szokta oldani.kb negyed óra a szabadban..
-
sznoopy1977
tag
válasz
osztszoroz #21 üzenetére
Mitől lehet az, hogy mióta kapott egy gyári resetet nem találja a műholdakat. Szabad ég alatt 20 perc alatt semmi, előtte viszonylag gyorsan megtalálta.
-
sznoopy1977
tag
válasz
osztszoroz #21 üzenetére
Kár, mondjuk letölteni sem tudom a linkről sajnos
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
sznoopy1977 #20 üzenetére
Nincs ilyen készülékem. Jk 11 van a családba.
-
sznoopy1977
tag
válasz
osztszoroz #19 üzenetére
szia
kipróbáltad esetleg?
ahogy olvastam nem sok különbség van a "telepítésében" mint a Lenovomnál, de ott néha elég kemény köröket kellett futni ha valami nem jött össze
P
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
sznoopy1977 #18 üzenetére
MIUI estleg?
-
sznoopy1977
tag
Üdv
JIAKE V8-ra, nincs valakinek új ROM-a?
Csinál pár furcsaságot, főleg a hangtalansága ami nem túl kellemes, elmegy róla minden hang néha és csak gyári resettel lehet újra rávenni
-
dacsa
senior tag
válasz
osztszoroz #15 üzenetére
Működik?
-
osztszoroz
aktív tag
-recovery másolása az sd kártya gyökerébe
-Mobileuncle tools-szal updateld a recoveryt
-Reboot -
dacsa
senior tag
válasz
osztszoroz #11 üzenetére
Te falshtoolt használtad mar a telodon?
-
dacsa
senior tag
válasz
osztszoroz #11 üzenetére
Értem, gyári cwm mire jó?
-
dacsa
senior tag
válasz
osztszoroz #9 üzenetére
10 perc lenne amit csinalni kellene a teloddal
nem tudom valszeg driver para lesz majd jobban neki kell ulnom ha nem csinalsz nekem cwm mentest
-
dacsa
senior tag
válasz
osztszoroz #7 üzenetére
Igen csak nem megy a sp flashtool egyelore! Ha megosztom a cwm-et esetleg csinalsz nekem mentest data nelkul a telodrol? Elég csak a system
-
dacsa
senior tag
Sziasztok a gyereknek van egy jiake jk11 telója tegnap particionálni akartam azóta csak a cappa mester altal keszitett recovery megy a telon
esetleg ha valakinek oda adnam a recoveryt csinalnatok nekem egy backupot a telorol es megosztanatok velem, hatha a gyerek teloja ujra a regi lenne? Koszi elore is Udv DCS
-
osztszoroz
aktív tag
Csatlakozom én is..A hangerőn emelni kellett,de kis mókolással hibátlan lett.a a a hívó fél nálunk panaszkodott gyakran,hogy csak zúgást hall,de kiderült,hogy a problémát a Genius rádiós egér okozta..összegerjedtek.
Erről a gps fix-ről tudnál képet felrakni?Kipróbálnám,mert valóban nagyobb sebességnél megbololndul egy kicsit .Thx!
-
pribek
újonc
Nos, nekem nagyon pipecen működik, a wifi és a mobilhálózat kimondottan jó és gyors.
A hanghívás tényleg kissé halk volt, Mobileuncle megoldotta.
Ami generális szívás volt, az a GPS. Műholdat jól és viszonylag gyorsan talált, de a jel gyenge volt, autóban folyton császkált 20-30 métereket,
Megoldás: hátlap le, bal felső sarokban kis panelen nyílásocska... Ide finoman csúsztassunk be(nem állat módon, lightosan) alufóliacsíkot(3-4* összehajtva). Kb 2-3 mm benn, kb 10 mm lefelé hajtva. Én nem is rögzítettem, odafogja a hátlap.Működik. Nem rosszabb, mint a márkás telefonoké.Tovább nem is nyesztettem, pedig biztosan lehetne még tuningolni.
Összefogva: Sztem jó vétel volt.
-
osztszoroz
aktív tag
kb fél éves a készülékünk.alapvető hibája ,hogy alig lehetett hallani a hívó felet ,ezt Mobile Uncle Tools-szal sikerült megoldanom,talán túl jól is,mert azóta gyakran csak zúgást hall a hívó fél,amit csak restart gyógyít meg.Ha valakinek van ötlete a problémára,azt megköszönném.
-
Binya70
tag
Sziasztok.
Van 1 kis problémám a telóval. a reló szép és jó de ha wifire kapcsolok vagy adatra akkor néha elejti a hálózatot, és azt irja vagy keres vagy nincs hálózat!
Valakinek van valami ötlete?
Lehet 1 gyári szoftolás segítene rajta, legalább is jó lenne ha igen, és nem gyári hibás lenne!
A hangerő fel és bekapcs gombal előjön a menü de nem tudom mit és hogyan kellene vele csinálni!
Aki tud segítsen legyen szives!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest