- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jetpilot
csendes tag
-
Jetpilot
csendes tag
válasz
Dudvarek #437 üzenetére
''Ellenben azt is meg lehet evvel csinálni, amit Winamppal nem azaz, hogy egyszerre írjon ki saját üzenetet és a hallgatott számot is.''
Winamppal is bármit, bárhogyan ki lehet íratni Toaster pluginnal [link]
Nekem most ilyen:
Előadó - Számcím (Évszám Album)|Hossz|Hányszor volt lejászva
De pl. beállítottam hogy egy adott számnál ezt írja:
A Hét Kedvence: Depeche Mode - One Caress (2006 Songs Of Faith And Devotion Remastered)|03:33|12 plays
Így csak ennél az egy tracknél írja. Szóval beleírhatsz bármit.
Na, de ez a Jetaudio topic. ON. -
Jetpilot
csendes tag
=== Megjelent a 6.1.4 ===
Bug fix of jetAudio
- Fixed various bugs
(Mar 18. 2005) -
Jetpilot
csendes tag
=== Megjelent a 6.1.3 ===
What's New in jetAudio 6.1.3
Bug fix of jetAudio
- Fixed various bugs
Ez azért öröm bódógság mert a héten kiadott 6.1.2 Random módban egy nótát játszott újra és újra. -
Jetpilot
csendes tag
=== Megjelent a 6.1.1 ===
A Plus -os verziót érdemes megvásárolni.
Ha feljössz a DC++ csetprogival a mátrix hubra, priviben megmondom melyik boltban kapható a teljes verzió. -
Jetpilot
csendes tag
Hát én nem írtam volna hogy UGYANÚGY játsza le
(winampban nincs X-BASS, X-SORROUND, WIDE, REVERB, PITCH stbstb, winamppal csak mindenféle szedett-vedett pluginokkal esetleg)
jah, és nézz a winamppal DVD-t
Najó, azt hiszem azért nem fogunk összeveszni. -
Jetpilot
csendes tag
''viszont az audio CD kezelése gyalázatos szerintem. Tiszta kínlódás felismertetni vele a lemezt hiába rakom kise be a lemezt vagy indítom újra a lejátszót. Sokszor az előzőleg bent lévő lemezként azonosítja máskor meg képtelen vele bármit is kezdeni, sz'al ez a része nagyon gázos.''
Szerintem beállítási problémád van. Preferences - Performance - Do not check CD-Rom drive periodocally <- NE LEGYEN KIPIPÁLVA!
Én is fél éve használom. hogy miért? mert MINDENT visz. még a quicktime és real videókat is.
De ne gagyi mp3at hallgassatok vele. Vegyétek elő a kedvenc EREDETI audio cédéteket, vagy kérjetek kölcsön, rippeljétek be .ape-ba jetaudioval. Állati!
1. Dübörög a mély, kapaszkodok a fotelba.
2. Csilingel a magas, csudajó
3. És a legjobb ha a művész SZ, S, C - betűset énekel, akkor egyáltalán nem torzul mint egy kaki mp3nál.
És akkor eljutottunk oda hogy MINEK A WINAMPHOZ HASONLÍTANI? MI AZ? BETEGSÉG? MIVEL GYÓGYÍTJÁK? -
Jetpilot
csendes tag
köszönöm szépen mindenki segítségét
magamtól rájöttem, de aszittem nem fog menni
és ezentúl egy picit több lelkesedést kérnék -
Jetpilot
csendes tag
a jetaudio tartalmaz egy Lyric Maker-t
a dalszövegszerkesztőbe bemásoltam a szöveget, hozzáadtam az időket
megjelenítéskor viszont sajnos az egészet egy sorba írta és nem láccik a vége
sokat olvastam ezt a topicot , úgy gondolom lesz aki tudja rá a megfejtést
léci segítsetek -
Jetpilot
csendes tag
Nahkéremszépen, letöltöttem én is körübelül egy hete ezt a Jetaudiot.
Elsőre az tetszett hogy simán tud annyit mint a winamp 5, sőt nem fogja le úgy a gépet, sokkal stabilabban fut, nem fagy le.
Sikerült mára a Hotkey-eket úgy beállítani ahogy én szeretném, tehát billentyűzettel vezérlni, az equalizer-rel is órákig elvoltam, és most aztán télleg jól szól
most ott tartok hogy ha találok hozzá egy jóképű skin-t akkor kikeresem a winampot a Programok Eltávolítása menüből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest