Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz ledgeri #1116 üzenetére
Közben eszembe jutott az, hogy a Password Depot szoftvert már több éve használom, mert a Panda Security adja a Panda Dome Premium szoftverhez. Régen meg a másikhoz adta; ha jól emlékszem, akkor a Panda Global Protection volt az első Panda termék, amihez adták a Password Depot szoftvert és ez alapján szerintem már több mint 10 éve használom a Password Depot szoftvert. A szoftvert pedig akkor szoktam megvenni, amikor 50%-kal olcsóbban adja a Panda Security. 25.000 HUF körülre szokott kijönni 1 évre a Panda Dome Premium 5 gépre. 2023-ban elvileg több mint 50% kedvezménnyel sikerült megvennem.
Berakok egy számláról képet (csak azért érdekes az ár, mert így olcsóbb a Password Depot, mintha külön vettem volna meg). Elvileg 99,95 EUR a gyártótól megvenni, de a Pandán keresztül 1 gépre csak kb. 20.000 forint; 3 gépre kb. 23.000 forint, 5 gépre pedig kb. 25.000 forint (kiszedtem a linket, mert a berakás után megnyitva már nem 50%-kal adja olcsóbban a Panda; lehet, hogy csak keresésre jön be a Google-ből a gyártói oldalon).
Berakom a linket és mellé a képet, hogy mit látok, mert ezen engedte volna a vásárlást, de ide berakás után a link más árra mutatott.
[ Szerkesztve ]
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest