- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabes13
tag
Igen a diagnózis pontos, ezert van (még) nálam is az Ultra, mert tényleg jó lett de az algoritmus az nem megy. Vagyis ez sem igaz, mert nagyon sok ember meg pont hogy maximálisan elégedett vele. A gcam vonal meg nem hiszem hogy valaha is "normális" lesz rajta. Bent vagyok telegram csoportokba küzdenek vele, de amit latok az nem tetszik.
Ennek ellenére tényleg jó telefonnak tartom. Néztem meg a Xiaomi 13 pro-t, csak tudom hogy nem érezném elégedettnek magam vele.
Az elképzelés az volt nálam, ha nem tetszik a kamera az Ultraban, megvarom az első nagyobb kamera frissítést. Utána sem tetszik, akkor vissza a P7 pro-ra.A P8 pro-nal valamiért azt gondolom, hogy a szeleslato-t felhúzzák egy nagyobb megapixelre a masik 2 mellé, de a fő es zoom az nem nagyon fog változni.
-
nkmedve
őstag
Nálam határozottan jobbnak tűnnek a képek ha Camera Assistant-ban közepes "lágyítást" állítok. Jóformán minden képhiba eltűnik amit a túlzott élesítés okozott korábban, részletek sem vesznek el (vagy inkább mondjam úgy, hogy nagyon finom részletek már a túlélesített képen sem voltak). És egy gyors teszt alapján a javulás az S22 mindhárom kamerájára érvényes.
Persze mint minden, ez is szubjektív. Sokan vannak akiknek a túlélesített változat jön inkább be (másképp a Samsung sem erőltetné alapbeállításként sok éve). Nekem a visszafogott élesítés mindenképp előnyösebb, így a képi világ sokkal jobban passzol az egyéb kamerás (DSLR, drón) képeimhez, főleg egy kis utómunkával.
Köszönet szabeska kollégának a tippért, eddig nem tudtam erről a lehetőségről. -
-
Gabes13
tag
Igen, nagyon jó telefonnak tartom az Ultrat, adtam neki kb. egy hetet hogy nalam lez, de meg meg van. S8 plus volt az utolsó amit hasznaltam egy évig nagyjából, de azt már annyira nem kedveltem. Az s10 plus meg egyenes undorító volt számomra, az ment is 3 het utan, n20 ultra vagy plus nem tudom mi volt már, az 1 nap es ment. Kameraba nem tudom megszokni a szinkezelest meg a túlélésitest, persze P7 pro is tud néha érdekes dolgokat. Mégis valahogy kiegyensúlyozottabb nekem, meg nalam akkuba eleg tre volt az Ultrahoz kepest azonos felhasználás mellett. A masik, hogy 40-50 perc egy 30mb frissítés, mikor először láttam...
Holnap lesz már egy P7 pro, megnézem őket egymas mellett, de szerintem marad a P7 pro.
Szóval nem egyértelmű a helyzet, de a kamera felé húzok inkabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaposvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mesterséges intelligencia topik
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest