Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• w.miki
    veterán

Belenéztem már, de ő is postdata-t küld a lejátszón keresztül.

De szerintem azzal az a gond, h az adf.ly-t nem kezeli le. Bár a functionok számomra logikátlan sorrendben következnek/hívják meg egymást, így nem igazán tudok eg, átfutás után kiigazodni azon a kódon. És még komment se sok van, így max újraírnám a dolgot.

Igen, én is ezt tettem a sajátomban. De én itt nem látok j.gs kezelést.

eddig lekezelte, nem tudom, mi változott 2 hete, de előtte jó volt
    egyébként meg ha kiszeded a film linkjéből, a "http://j.gs/xxxxx" (szám) szöveget, és csak a "http://filmezz"-tól hagyod meg, akkor nem megy az adf.ly-ra
    Most csak az indavideos rész jó.
    Gondolom a többi function épp az ilyen kattintások miatt van, de... csak tippelgetek... :(

• w.miki
    veterán

Üdv ismét!

Megint elakadtam a szkriptben, de ez most picit más jellegű, mint az előző probléma. Remélem nem off.

Tehát amin dolgozok, az egy film streamer androidra. A lényege annyi, hogy rákeres a filmre filmezz.eu-n, majd a user kiválaszthatja, hogy honnan streameli a filmezz.eu szerinti szolgáltatók szerint (pl exashare). Na, ez megy, de néhány szolgáltatónál nehéz kinyernem a stream direkt linkjét. Ilyen például a vidto.me, ahol 6 mp-et várni kell, majd egy, button press és utána adja ki a stream urlt. Ezt valahogy JS-sel ki tudom kerülni? Gondolom postdata-t kéne küldeni, de hogy?

Itt egy példa [link].

Vagy pl van a videoget.me, ahol valahogy titkosítva van az url. Pl [link].

Illetve a Cloudzillába tört még bele a bicskám, de ahhoz nem találtam megfelelő linket.

Hogy lehetne kiparsolni az urleket ezekről az oldalakról sima JS-sel? :R

Ps: a linkek random lettek kiválasztva.

nézz bele a filmezz.eu.zip-be, hátha kapsz ötletet...
    vagy megmondod, azzal mi a baj :B

• w.miki
    veterán

Bár annak idején snyz fórumtárs hegesztgette, de most megint nem megy a Movian filmezz.eu pluginja.
    Ezért megkérdezném, hogy van-e itt olyan JS programozó, aki esetleg PS3-al is rendelkezik, és meghegesztené a Movian filmezz.eu pluginját?
    Természetesen teljesen ingyen! :DDD

Hibaüzenet: invalid base value :(

Ha esetleg valaki mégis belenézne a JavaScript-be, itt a Movian változata:
    Linux: i386, amd64, OSX, PS3, Rpi, Android -ra.
    (Az 5 feletti verziók már máshogy kezelik a pluginokat :( )
    SNYZ változtatása az eredeti plugin-on, annyi, hogy kicserélt egy változót:
    Ez lett:
    doc = showtime.httpReq(checkLink(url), {
    Ebből:
    doc = showtime.httpReq(checkLink(doc.headers.Location), {
    a 173. sorban.
    A plugin most is működik az indavideo-s linkekkel, indavideoról az összes filmet lejátssza, tehát alapjaiban jó lehet.
    A link kezelésével van valami baja.
    SNYZ javítása előtt a filmekre a
    HTTP request failed - Unable to resolve - Resolver internal error
    hibaüzenetetet dobta
    A javítás után (doc = showtime.httpReq(checkLink(url), {) lejátszotta a
    VidTome, Flashx.tv, Cloudzilla (Neodrive) linkeket, a többire
    Invalid base value
    hiba üzenetet adta.
    De most már mindre ezt írja :(
    Kivéve az indavideo-s linkekre, azok bejönnek szó nélkül most is.

Összes plugin, és link

• w.miki
    veterán

Bár annak idején snyz fórumtárs hegesztgette, de most megint nem megy a Movian filmezz.eu pluginja.
    Ezért megkérdezném, hogy van-e itt olyan JS programozó, aki esetleg PS3-al is rendelkezik, és meghegesztené a Movian filmezz.eu pluginját?

....vagy a Navi-Xhez írhatna egy filmes plugint :B
    ahhoz van plugin... bár lehet már az sem jó... :DDD

• w.miki
    veterán

• w.miki
    veterán

• w.miki
    veterán

Ha lenne olyan eszközöm, amin ez tudna futni, akkor biztos nekiesnék, mert nem lehet rossz. Viszont én asus oplay-t használok már évek óta és szinte minden igényemet kielégíti, így nincs ingerem váltani. :(
    Viszont kb 2 perc keresés után erre te is rátaláltál volna. :)
    Ő készítette a plugin-t, itt le tudsz neki adni hibajegyet vagy esetleg más fejlesztési igényt. Aztán vagy megcsinálja, vagy nem. Sok sikert. ;)

megtaláltam, de lprot nem különösebben foglalkozik a plugin-nel
    magyar filmes oldalt, miért figyelne egy orosz... ami szintén érthető...
    ez is csoda, ami van...

• w.miki
    veterán

Nézd ez tipkusan az a feladat, ahol a vélhetően pár perces fix előtt akár órákig lehet beüzemelni a környezetet, dokumentációt olvasni, próbálgatni, hogy mit merre, meddig.
    Most magamból indulok ki, de gondolom a többiek se használnak movian-t vagy mi is ez, így gondolom senki se akar hülyeségekre időt fecsérelni, és olyan dolgokat setup-olni, amit ezután sem fog soha az életben használni. Azért mert megjelent az első felhasználója itthon a movian-nak, vagy minek (bevallom arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzek, hogy mi is ez ;] ), és máris előjött valami hiba valamelyik pluginben, szerintem nem fogja senki rávetni magát a hiba javítására.

Ugyan fingom sincs mi ez, de biztos van más alternatívája, javaslom nézz szét azoknál, vagy tanulj meg együttélni a movian vagy mi, hiányosságaival. Vagy ha ennyire izgat, akkor tanulj bele a javascriptezésbe. A közösség mindhárom tagja az egész világon biztos nagyon boldog lesz, ha kijavítod ezt a plugint.

Ez egy kiváló media lejátszó, remekül kezeli a streamelt filmeket is. Movian
    Ha van egy androidos TV sticked, akkor gyakorlatilag nélkülözhetetlen :B
    Nem ismerek hozzá hasonlót.
    ...talán az XBMC, de ahhoz nincsen ilyen plugin
    ... de egyébként meg...
    teljesen igazad van, egyetértek veled,.
    Csak akkor érdemes hozzá plugint fejleszteni, ha más is így beleszeretett ;)

• w.miki
    veterán

Hát basszus, most nézem, tök igazad van, én meg tök hülyeségeket beszéltem, elég durván felületesen néztem meg, látszik az aznapi tevékenységemen a 3 óra alvás :DDD. :W
    Mondjuk ettől még tényleg ratyi az a regexp. Eleve furcsa, hogy az <input rész beleírásától miért félt következetesen.
    Pl. ez illeszkedik arra az undormány regexpre (a form szigorúan nagybetűvel kezdődjön :DDD):
    <Form method="POST" action=''><input name="op" value="asdasd" /><input name="id" value="asdasd" /><input name="fname" value="asdasd" /><input name="hash" value="asdasd" />

(#5803) w.miki:
    Kódminőségben biztos tudnánk szebbet... ha akarnánk. :D

(#5804) TheProb:
    Heh, milyen fura, még a HTML5 előtti időkből benne ragadt a fejemben, hogy az id csakis akkor valid, ha BETŰVEL kezdődik, a számmal kezdődőek nem azok - de most nézem, HTML5-től kezdve már sima szám is lehet id - sőt, igazából minden (ha nem üres), ha valóban egyedi és nem tartalmaz whitespace-t.

(#5809) trisztan94:
    "A programozásban nincs olyan, hogy valami egyszer működik, egyszer nem."
    Mi? Hát már hogyne lenne? :DDD Olyan szép esetek vannak ilyesmikre, a kedvencem az a fajta hiba, ami debuggolás során nem tapasztalható, csak éles működés során. És erre persze csak elképesztő sok időelkúrás után jössz rá, miután már úgy érzed, hogy végigdebuggoltad az egész világegyetemet, aztán kezdheted vakarni a fejedet, hogy vajon akkor a nem debug módban futás során vajon mi történik, egyszerűen időbeli tényező az oka, vagy netán a többszálú működés alkalmazásodban tapasztalható indeterminizmusa, vagy valami eltérő hardverkörnyezetből előkerülő érdekesség, vagy...vagy...satöbbisatöbbi.

nem is akarjátok megpróbálni? :DDD

• w.miki
    veterán

Ez annyira szörnyen néz ki, hogy megnéztem. Ez fog illeszkedni, méghozzá olyan Form-ra, amiben van op, id, fname, hash input, és ezek értékeit szedi ki. Az inputok között lehet más input is. Erre persze .*-ot szokás használni, de végül is ennek megfelelője a [\S\s]*. :U Gondolom aki írta nem értett a regexhez és valahonnan ezt sikerült kiguglizni,

Amúgy [^"]*-ot kellett volna használni a value-kban, a köztes helyeken meg mondjuk .*?-ot.

Tudnátok jobbat írni, ami .eu, és .tv domain-nel is megy, és a youwatch, openload, és a flashx videokat is lejátssza? :DDD

• w.miki
    veterán

Ebben a pluginben katasztrofális hülyeségek is vannak, ahogy elnézem, pl. ez:

var param = showtime.httpReq(path).toString().match(/<Form method="POST" action=''>[\S\s]*?name="op" value="([\S\s]*?)"[\S\s]*?name="id" value="([\S\s]*?)"[\S\s]*?name="fname" value="([\S\s]*?)"[\S\s]*?name="hash" value="([\S\s]*?)"/);

Hát ez nem tudom, milyen reguláris kifejezés akar lenni, ami direkt nem illeszkedik SEMMIRE? :DDD (Legalábbis erre illeszkedő stringet értelmes+hozzáértő ember nem ír le.) Vagy-jel nélkül fordul elő benne többször is adott attribútum, amire vizsgálódni akar (pl. name, value), szóval ez tuti sosem fog illeszkedni semmilyen stringre.

Ezenkívül borzalmasan elavult és gány az egész kód, pl. a <font> tag ezer éve deprecated HTML-ben, JS-ben eval()-t használ, amit nem illik, meg még lehetne sorolni, de a lényeg, hogy spagettikód hatása van az egésznek, szóval nehézkes lesz ezt javítani: a gond az, hogy szerintem most hirtelen nehezen fogsz találni olyat, aki tudja debuggolni neked ezt az éles környezetében, és kideríteni, hogy mi pontosan miért nem működik. Ettől függetlenül ha elmondod, pontosan mikre is lenne még szükséged az indavideón kívül, amit használnál, de nem működik, akkor azt meg tudjuk nézni, és megmondani, mi lehet a gond vele.

no közben visszatért az oldal, az .eu domain-hez, így megint jó a plugin... :B

de ilyesmi plugin szeretnék még mint ez, ami a weboldalakon található (filmezz.eu, moovie.cc, sorozatbarát) videókat automatikusan lejátssza a tároló oldalak (vidtome, youwatch, flashx.tv, openload stb..) felugró ablakai nélkül

(csak nem tudom, kit lehetne megkérni erre, szívességből, mert én nem tudom megírni ;) )

• w.miki
    veterán

Sziasztok!

JS programozó segítségét szeretném kérni, egy Movian plugin átírásában.
    A szóban forgó pluginnak megváltozott a domain-je .eu-ról .tv-re.
    Azt hittem, ha kicserélem az összes ".eu" kifejezést ".tv"-re akkor újra működni fog, de sajnos nem megy.
    Csak az indavideo-s videókat játssza le, mást nem :(
    (Plugint úgy lehet a Movianban telepíteni, hogy az eszköz tárhelyének \Movies könyvtárába bemásoljuk a zip file-t, és betöltjük.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés