Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
én nem tudok programozni, abban se vagyok biztos hogy ez a jó topik hozzá. Nézzétek el ha tévedtem

Szóval van egy jó focis oldal soccer24 amit már évek óta használok, megszoktam. Kb 1 hete a jobboldali oddsos alapértelmezett részt átváltották 1xBet-re, korábban bet365 oddsokat listázott elsőnek.Namost én nézegettem az oldal forrását Firefoxban és megtaláltam ezt a sort:
cjs.bookmakersData = {"default":[{"main_bookmaker_id":"417","project_id":"100","geo_ip":"default","name":"1xBet"}
...stbgondolom ez állítja be az alapértelmezettet (default).
Ezt szeretném kicserélni erre:{"main_bookmaker_id":"16","project_id":"100","geo_ip":"default","name":"bet365"}
így ha minden igaz újra a bet365 oddsot listázná először.
Arra már rájöttem hogy GreaseMonkey, Tampermonkey féle bővítménybe kellene beleírni valami srciptet. Csak ugye nekem a "how to change script on website" stb. próbálkozások tökre nem azt adják ki a Google-on ami nekem kéne.
Köszönöm előre is aki veszi a fáradtságot a segítségre

Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest