- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
és miért akarnál php-val játékot készíteni
két külön területről beszélünk... a php webre született, delphi meg
egyébként egyszerűbb kis játékokat (amiknek nincs grafikai igényük), bármilyen nyelven meg lehet írniszerintem
mod: pl. amit C-ben írtam konzolos aknakeresőtsztem simán át tudnám írni php-ra (nomeg kellene hozzá egy kis html is, de az már részletkérdés)
naja, fasternek igaza van, a továbbiakban szorítkozzunk a javascriptre
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
én nem vagyok a html-szerkesztők híve, abból nehezen lehet tényleg html-szakértővé válni
a kódhoz kell érteni, úgy bármit meg tudsz csinálni
php nagyon hasonlít pl a C-re, én utóbbit tanultam fél évig, így nagyon könnyű átállni
szinte csak a szintaktikát kell megtanulni, begyakorolni... már ami kevés eltérés van
mod: ja, a php sokmindent egyszerűsítve ad a kezedbe, pl C-hez képest, így a rendszeresen előforduló problémákra kész megoldást ad álatalában, nagyban megkönnytve a dolgodat
(pl. tömbrendezés, spec. ciklusok, megmég egy rakás cucc, csak én még eddig keveset fedeztem fel)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest