- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
és miért akarnál php-val játékot készíteni
két külön területről beszélünk... a php webre született, delphi meg
egyébként egyszerűbb kis játékokat (amiknek nincs grafikai igényük), bármilyen nyelven meg lehet írniszerintem
mod: pl. amit C-ben írtam konzolos aknakeresőtsztem simán át tudnám írni php-ra (nomeg kellene hozzá egy kis html is, de az már részletkérdés)
naja, fasternek igaza van, a továbbiakban szorítkozzunk a javascriptre
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
én nem vagyok a html-szerkesztők híve, abból nehezen lehet tényleg html-szakértővé válni
a kódhoz kell érteni, úgy bármit meg tudsz csinálni
php nagyon hasonlít pl a C-re, én utóbbit tanultam fél évig, így nagyon könnyű átállni
szinte csak a szintaktikát kell megtanulni, begyakorolni... már ami kevés eltérés van
mod: ja, a php sokmindent egyszerűsítve ad a kezedbe, pl C-hez képest, így a rendszeresen előforduló problémákra kész megoldást ad álatalában, nagyban megkönnytve a dolgodat
(pl. tömbrendezés, spec. ciklusok, megmég egy rakás cucc, csak én még eddig keveset fedeztem fel)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest