Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
és miért akarnál php-val játékot készíteni
két külön területről beszélünk... a php webre született, delphi meg 
egyébként egyszerűbb kis játékokat (amiknek nincs grafikai igényük), bármilyen nyelven meg lehet írni
szerintem
mod: pl. amit C-ben írtam konzolos aknakeresőt
sztem simán át tudnám írni php-ra (nomeg kellene hozzá egy kis html is, de az már részletkérdés)
naja, fasternek igaza van, a továbbiakban szorítkozzunk a javascriptre
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
én nem vagyok a html-szerkesztők híve, abból nehezen lehet tényleg html-szakértővé válni

a kódhoz kell érteni, úgy bármit meg tudsz csinálni
php nagyon hasonlít pl a C-re, én utóbbit tanultam fél évig, így nagyon könnyű átállni
szinte csak a szintaktikát kell megtanulni, begyakorolni... már ami kevés eltérés van
mod: ja, a php sokmindent egyszerűsítve ad a kezedbe, pl C-hez képest, így a rendszeresen előforduló problémákra kész megoldást ad álatalában, nagyban megkönnytve a dolgodat
(pl. tömbrendezés, spec. ciklusok, megmég egy rakás cucc, csak én még eddig keveset fedeztem fel
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Kamionos váltógomb és Button box
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
két külön területről beszélünk... a php webre született, delphi meg 
szerintem
sztem simán át tudnám írni php-ra (nomeg kellene hozzá egy kis html is, de az már részletkérdés)