Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a Solana új Web3 telefonja, a Seeker
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Nem akartam kókányolósra, csak az alap lekérdezésen túli második lekérdezés, ami visszaadja ezt az adatot, amivel aztán haladnom kell tovább, annyira belassította az első betöltődést, hogy ki kellett vennem belőle, mert tökre elrontotta az élményt (sokáig nem volt tartalom). És a második lekérdezés adatára csak sok-sok scrollozás után volt szükség, így gondoltam, ráér később is. És onnan tolta magával a többi dolgot.
(Lehet, csak túlgondolom amúgy, és olyan esetet próbálok megoldani, amit amúgy nem is kellene...)
De már annyira nyakatekert az egész, hogy visszamegyek az alaphoz, és hagyom ezt az időeltolósdit, mert annyi esetet kell lekezelni, hogy ennyit nem ér az egész.
Nekikezdtem amúgy a setInterval-os clear-es megoldásnak is, de aztán valamiért a timeout-ossal folytattam.
De inkább vissza az elejére, mert ez így már nem szép (és közel sem hatékony).
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- ANNO 1800
- További aktív témák...
- RTX 4060 Ti 16GB GARANCIÁS (Alza) + Kingston Fury RAM keveset használt
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz CMH32GX5M2B5600C40K
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest