- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx #7956 üzenetére
Nem értem teljesen a mondandód lényegét. Jól működő kódokkal minek jönnék a fórumra? Egy fórumra általában nem működő, nem jól működő kóddal, vagy valamilyen problémával szoktak jönni az emberek. Olyan példával jöttem ide, ami szemlélteti a problémám jellegét, így könnyebben meg tudom rá kapni a választ. Ez meg is történt. Siker. Keresgéltem is a probléma miatt nem keveset, többek között az általad javasolt [DOMContentLoaded] - el is próbálkoztam sikertelenül. Szóval nem látod jól, hogy 0 időt fektetek bele. Nem sok időm van rá ez tény, de szánok a dologra időt azért.
Nem érzem úgy hogy itt akarom megtanulni a programozás alapjait, de én úgy látom, hogy rengeteget tanulok egy egy probléma megoldásából. Ha lesz rá keret és idő, akkor majd elvégzek valamilyen tanfolyamot, mert amúgy érdekel a dolog, mégha néha úgy is jön le, hogy csak kényszerűségből foglalkozom ezzel.
Azzal pedig nem értek egyet, hogy én itt bárkivel atomerőművet szeretnék építetni. Ha így lenne akkor nem példakódot készítettem volna a problémámról, hanem kiírtam volna, hogy "légyszives rakjátok már össze az egész oldalamat A-Z-ig Kösz" Nem emlékszem, hogy ilyennel jöttem volna itt bármikor is.
Ha mindenki értene mindenhez, akkor nem lenne szükség a fórunokra, mert mindenkinek meg lenne oldva a problémája. Maximum arról lehetne diskurálni, hogy a mai nap is milyen könnyen ment, nem volt probléma egy szál se.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest