- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #3234 üzenetére
$(document).ready-be van rakva az egész script fájl. Ide rakom a jQuery kódokat is. Próbáltam onLoad-dal, úgy egyik oldalon sem jelenik meg a bővítmény
Update:
Nos, most teljesen meghalt a dolog.. átírtam ugye onLoad-ra, láttam, hogy nem jó, vissza Undo-ztam az eredetire és sehol sem jelenik meg. Mi a f*sz?? (már bocsánat, nagyon felhúzott)Az is gáz volt, hogy eddig ami megjelent, az is csak chrome-ban jelent meg, opera, firefox, ie-ben nem.
Most vagy én csinálok valamit nagyon szarul vagy nem tudom. Így vannak include-olva a layout fájlban:
<link href="~/Content/themes/base/jquery.ui.all.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="~/Content/Site.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="~/Content/codemirror.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="~/favicon.ico" rel="shortcut icon" type="image/x-icon" />
<script src="~/Scripts/jquery-1.7.1.min.js"></script>
<script src="~/Scripts/doesExist.js"></script>
<script src="~/Scripts/jquery-ui-1.8.20.js"></script>
<script src="~/Scripts/modernizr-2.5.3.js"></script>
<script src="~/Scripts/Codemirror/codemirror.js"></script>
<script src="~/Scripts/Codemirror/mode/javascript/javascript.js"></script>
<script src="~/Scripts/Script.js"></script>Jó sorrendben raktam be őket, nein?
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest