Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

Heló!

több oldalt jelenleg div-ként kezelek, azaz a div data-role-ja page, van id-je, csak az jelenik meg, amelyik id-re hivatkozva van, pl ha ha egy gombot megnyomok (<p><a href="akarmiDivID" data-role="button">nyomd meg </a></p>), akkor megnyitja az akarmiDivID id-jű divet, ami page ugye, azaz csak annak a divnek a tartalma látszik a böngészőben. azt hogy tudom megcsinálni, hogy scriptből nyissak meg oldalt? mert ha pl megváltoztatom scriptből egy gomb href értéket, akkor az csak akkor nyitja meg a kívánt ablakot, ha rábökök.

Itt nézd meg a Changing pages szekciót.
    Doksit olvasni jó, értem?

Szerk.: Lehet hogy nem jó mégse, de azért jól esett, ez esetben bocs :DDD A changePage referenciája mindenesetre arra utal, hogy lehet div objektumot is megadni.

• Sk8erPeter
    nagyúr

Heló!

több oldalt jelenleg div-ként kezelek, azaz a div data-role-ja page, van id-je, csak az jelenik meg, amelyik id-re hivatkozva van, pl ha ha egy gombot megnyomok (<p><a href="akarmiDivID" data-role="button">nyomd meg </a></p>), akkor megnyitja az akarmiDivID id-jű divet, ami page ugye, azaz csak annak a divnek a tartalma látszik a böngészőben. azt hogy tudom megcsinálni, hogy scriptből nyissak meg oldalt? mert ha pl megváltoztatom scriptből egy gomb href értéket, akkor az csak akkor nyitja meg a kívánt ablakot, ha rábökök.

"azt hogy tudom megcsinálni, hogy scriptből nyissak meg oldalt? mert ha pl megváltoztatom scriptből egy gomb href értéket, akkor az csak akkor nyitja meg a kívánt ablakot, ha rábökök."
    Hogy kell elképzelni ezeket az "ablakokat"? Milyen ablakokról beszélsz, böngészőbeliekről, vagy egy modal dialog-szerű valamiről?

Új hozzászólás Aktív témák