-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
papa019
üzenetére
"Valamiért js-binen az egész nem megy, pedig nálam minden fut, csak nem tudom menteni a pontokat... :S"
Őőőő, de remélem most nem várod, hogy a szerveroldali dolgok menjenek jsbinen...
"Igen, igen láttam, de aztán rájöttem, hogy felhasználóbarátabb egy külön gombnyomásra menteni, mint a polygonra kattintással."
És? Attól még confirm dialógust lehet nyitni jQuery UI Dialoggal is...
Abba meg olyan gombot raksz bele, amilyet szeretnél.Én nem a szerveroldali kódra voltam kíváncsi, hanem hogy hogyan szeded össze, serializálod, és akarod elküldeni szerveroldalra. Ergo a kliensoldal az érdekes.
Amúgy ha már mellékelted a szerveroldali kódodat: SOHA ne pakolj adatbázis-query-be közvetlenül, escape-elés nélkül alapvetően megbízhatatlan, felhasználótól érkező, általa könnyen módosítható adatot. SOHA.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Napelem
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest