-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Zoli1222 #1600 üzenetére
Elnézést, hogy belekontárkodok, de hátha tudok én is segíteni, ha már erre járok..
Ha jól értelmezem a dolgot, akkor 3 értéket szeretnél bekérni, amikkel azután a script elvégzi a számításokat..
Én 3 szövegmezőt adnék meg, az adott űrlapon, értelemszerűen a 3 érték bekéréséhez, testreszabás már részletkérdés, csak legyen elnevezve mindegyik (mezo1, stb) majd a váltózókat úgy hoznám létre, hogy
var a=parseInt(document.form_neve.mezo1.value);
var b=parseInt(document.form_neve.mezo2.value);
var c=parseInt(document.form_neve.mezo3.value); (ha tizedestört is lehet az érték, akkor parseFloat...), így a változók azt az értéket fogják tartalmazni, amit beírtál az egyes mezőkbe..
Aztán persze különféle ellenőrzéseket be lehet iktatni, hogy csak helyes formátumot vihessenek a mezőbe, ne írkálhassanak be mindenféle karaktereket, stb, de ez már részletkérdés..
Remélem, hogy segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged