- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Én meg a Tiédet nem értem, de utánanézek a w3schools-on, hogy értsem is.
Pedig nagyon egyszerű. A függvény hívást az űrlapelem onkeyup és onchange eseményére kötöm rá. Az első akkor fut le, ha begépelsz 1 betűt (és felengeded a billentyűt), a másik meg akkor, ha mondjuk bemásolsz valami szöveget az űrlap elembe vagy simán csak elveszti a fókuszt. Pareméterként az űrlap elem objektumát adom át, így a szövegmanipulálásnál egyből tudom, hogy melyik űrlapelem eseménye hívta meg a függvényemet. Ezzel egyrészt megspórolom a DOM-ban való turkálást, másrészt a függvénynek így teljesen mindegy lesz, hogy melyik input-nak az értékét kell módosítsa.A függvényben egy egyszerű reguláris kifejezéssel működő betűcsere van. A reguláris kifejezés mindenre karakterre match-el, ami nem a-z közötti betű. A reg. kifejezés végén a g kapcsoló mondja meg, hogy ne csak az első előfordulást cserélje, az i kapcsoló meg azt, hogy a kis-nagybetűk közötti különbséget ne vegye figyelembe. A replace második paramétere az üres string, erre cserélünk minden olyan karakter, amire ráillik a pattern-ünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged