Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz zhagyma #1324 üzenetére

Köszönöm a fáradozásaidat, ez már valóban jobb, annyiból legalábbis biztosan, hogy a "body onload" részt teljesen száműztem és a tablecloth.js általad írt utolsó pár sora végzi el ezt a feladatot (sikeresen.)

Az ajax menü szépen működik és ha a főoldalon levő táblázatnak "table1" class-t adok, akkor a tablecloth is végzi a dolgát szépen, de... az a baj, hogy nekem nem a főoldalon vannak a táblázataim és ha a menüpontokra kattintgatok ott már megáll a script tudománya, ugyanis az almenükön belül hiába "table1" class-al rendelkeznek a táblázatok, mégsem reagálnak semmire.

Ennek a gondja sajnos valószínűleg a PHP kód azon része lesz, ami az oldalak betöltéséért felelős:

<?php
    $page=$_GET[page];
    if(!isset($page)){
    include "kezdolap.php";
    }else{
    $vanea=is_file($page.'.php');
    if(empty($vanea)){
    $vanea="0";
    }
    if($vanea==1){
    include "$page.php";
    }else{
    include "nincs.php";
    }
    }
    ?>

Viszont valószínűleg így nem is lehet megoldani a dolgot :( Csak úgy tudtam eddig is működésre bírni mindkettőt, ha az aloldalakon belül is létrehoztam egy <head> részt és mindegyikben külön betöltöttem a tablecloth.js scriptet, de ez így nem éppen szabványkövető megoldás és a W3C Validation is kifogásolja. :U

Ha esetleg van valami ötleted szívesen fogadom, de ha ez így nem megoldható, akkor kénytelen leszek beletörődni és csak az egyiket használni, még ha jól is néztek ki együtt.

• zhagyma

őstag

válasz zhagyma #1324 üzenetére

Feltettem egy kibővített mintát ide: [link]
    Ha megnézted, kérlek jelezd hogy letörölhessem. Ha nem jelzel 2 nap múlva letörlöm.

Új hozzászólás Aktív témák