-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Köszönöm a fáradozásaidat, ez már valóban jobb, annyiból legalábbis biztosan, hogy a "body onload" részt teljesen száműztem és a tablecloth.js általad írt utolsó pár sora végzi el ezt a feladatot (sikeresen.)
Az ajax menü szépen működik és ha a főoldalon levő táblázatnak "table1" class-t adok, akkor a tablecloth is végzi a dolgát szépen, de... az a baj, hogy nekem nem a főoldalon vannak a táblázataim és ha a menüpontokra kattintgatok ott már megáll a script tudománya, ugyanis az almenükön belül hiába "table1" class-al rendelkeznek a táblázatok, mégsem reagálnak semmire.
Ennek a gondja sajnos valószínűleg a PHP kód azon része lesz, ami az oldalak betöltéséért felelős:
<?php
$page=$_GET[page];
if(!isset($page)){
include "kezdolap.php";
}else{
$vanea=is_file($page.'.php');
if(empty($vanea)){
$vanea="0";
}
if($vanea==1){
include "$page.php";
}else{
include "nincs.php";
}
}
?>Viszont valószínűleg így nem is lehet megoldani a dolgot
Csak úgy tudtam eddig is működésre bírni mindkettőt, ha az aloldalakon belül is létrehoztam egy <head> részt és mindegyikben külön betöltöttem a tablecloth.js scriptet, de ez így nem éppen szabványkövető megoldás és a W3C Validation is kifogásolja. 
Ha esetleg van valami ötleted szívesen fogadom, de ha ez így nem megoldható, akkor kénytelen leszek beletörődni és csak az egyiket használni, még ha jól is néztek ki együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mini PC
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak úgy tudtam eddig is működésre bírni mindkettőt, ha az aloldalakon belül is létrehoztam egy <head> részt és mindegyikben külön betöltöttem a tablecloth.js scriptet, de ez így nem éppen szabványkövető megoldás és a W3C Validation is kifogásolja.