Hirdetés
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Köszönöm a fáradozásaidat, ez már valóban jobb, annyiból legalábbis biztosan, hogy a "body onload" részt teljesen száműztem és a tablecloth.js általad írt utolsó pár sora végzi el ezt a feladatot (sikeresen.)
Az ajax menü szépen működik és ha a főoldalon levő táblázatnak "table1" class-t adok, akkor a tablecloth is végzi a dolgát szépen, de... az a baj, hogy nekem nem a főoldalon vannak a táblázataim és ha a menüpontokra kattintgatok ott már megáll a script tudománya, ugyanis az almenükön belül hiába "table1" class-al rendelkeznek a táblázatok, mégsem reagálnak semmire.
Ennek a gondja sajnos valószínűleg a PHP kód azon része lesz, ami az oldalak betöltéséért felelős:
<?php
$page=$_GET[page];
if(!isset($page)){
include "kezdolap.php";
}else{
$vanea=is_file($page.'.php');
if(empty($vanea)){
$vanea="0";
}
if($vanea==1){
include "$page.php";
}else{
include "nincs.php";
}
}
?>Viszont valószínűleg így nem is lehet megoldani a dolgot
Csak úgy tudtam eddig is működésre bírni mindkettőt, ha az aloldalakon belül is létrehoztam egy <head> részt és mindegyikben külön betöltöttem a tablecloth.js scriptet, de ez így nem éppen szabványkövető megoldás és a W3C Validation is kifogásolja. 
Ha esetleg van valami ötleted szívesen fogadom, de ha ez így nem megoldható, akkor kénytelen leszek beletörődni és csak az egyiket használni, még ha jól is néztek ki együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Elektromos autók - motorok
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Tőzsde és gazdaság
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak úgy tudtam eddig is működésre bírni mindkettőt, ha az aloldalakon belül is létrehoztam egy <head> részt és mindegyikben külön betöltöttem a tablecloth.js scriptet, de ez így nem éppen szabványkövető megoldás és a W3C Validation is kifogásolja.