Hirdetés
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Enyémre valamit, kedves rockdetektív?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Köszönöm, tökéletesen működik!

Amit nem értek: a div-re NEM határoztam meg végül CSS-stílust, és pedig ezen a módon már egyszer próbáltam, de akkor nem működött (akkor nem a visibility cucc maradt benn), szóval nem értem, de a lényeg, hogy eljutottunk odáig, hogy most már nagyon jól működik.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Tökéletes, köszönöm!

Amúgy rájöttem, hogy az előbb még benn maradt a div-nél a style="visibility: inline" is, így meg nyilván nem tűnt el...
Mégsem teljesen tökéletes a dolog egyébként: amikor először megjelenítem az oldalt, akkor KÉTSZER kell rákattintani a szövegre ahhoz, hogy megjelenjen a cuccos. A többi kattogtatásnál (tehát miután már egyszer klikkeltem az oldal megjelenése után) elég az egyetlen kattintás. Ennek mi az oka, hogy lehetne ezt a jelenséget megszüntetni? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű...
Köszönöm szépen, fordfairlane!
Gyors válasz volt. 
Nagyon jól működik, de ahhoz hogyan módosítsam, hogy alapból rejtve legyen, és tényleg csak kattintáskor jelenjen meg? Így kiinduláskor megjelenik, de ha mindent ellenkezőjére cserélek (block-ot none-ra és fordítva), akkor is megjelenik, de akkor csak másodszori kattintásra tűnik el...
Ja, és azt el lehet érni, hogy az oldal betöltésekor semmiképp NE mutassa meg a később rejtendő div tartalmát? (mert akkor az oldal esetleges lassú betöltésekor igen csúnya lesz, hogy megjelenik, aztán eltűnik)
Új hozzászólás Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű...
Köszönöm szépen, fordfairlane!