- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Megtanultam, tudatlan láma vagyok, de nem baj. Elakadtam. De már megoldottam.
Akkor mégis minek írok ide? Hogy elmeséljem, mi történt, mert ilyennel még nem találkoztam soha korábban.Adott egy feladat, kliens oldali móka, gombok, onclink, JS. Nem működnek.
Azt látom, hogy a console problémát jelez az egyik script esetében. De a többi sem megy, sőt, ami meglepő: Az adott funkció nincs definiálva. Ez a válasz mindenre.Megnéztem JSFiddle alatt, ahol ugyan ezt tapasztaltam (oh, mellékesen: szerverről dolgozom). Mondom legyen, vegyük ki a hibás script importot. ==> Láss csodát, minden működik.
Na ilyen még nem volt. Több JS include esetén ha egy hibás, leblokkolja az összes többit. Holott megjegyzem, a hibásat hívta be utoljára, így a
xy is not definiedszerintem nem a leghelyesebb rendszerüzenet.Korábban is volt már ilyen, hogy betöltés közben összeveszett a Chrome az egyik script-el. De akkor még nem tiltotta le az összes többit...
No megyek tanulni, hátha egyszer megértem

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest