Hirdetés
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Megtanultam, tudatlan láma vagyok, de nem baj. Elakadtam. De már megoldottam.
Akkor mégis minek írok ide? Hogy elmeséljem, mi történt, mert ilyennel még nem találkoztam soha korábban.Adott egy feladat, kliens oldali móka, gombok, onclink, JS. Nem működnek.
Azt látom, hogy a console problémát jelez az egyik script esetében. De a többi sem megy, sőt, ami meglepő: Az adott funkció nincs definiálva. Ez a válasz mindenre.Megnéztem JSFiddle alatt, ahol ugyan ezt tapasztaltam (oh, mellékesen: szerverről dolgozom). Mondom legyen, vegyük ki a hibás script importot. ==> Láss csodát, minden működik.
Na ilyen még nem volt. Több JS include esetén ha egy hibás, leblokkolja az összes többit. Holott megjegyzem, a hibásat hívta be utoljára, így a
xy is not definiedszerintem nem a leghelyesebb rendszerüzenet.Korábban is volt már ilyen, hogy betöltés közben összeveszett a Chrome az egyik script-el. De akkor még nem tiltotta le az összes többit...
No megyek tanulni, hátha egyszer megértem

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest