Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy Note20 - még nem tollas a hátunk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Megtanultam, tudatlan láma vagyok, de nem baj. Elakadtam. De már megoldottam.
Akkor mégis minek írok ide? Hogy elmeséljem, mi történt, mert ilyennel még nem találkoztam soha korábban.Adott egy feladat, kliens oldali móka, gombok, onclink, JS. Nem működnek.
Azt látom, hogy a console problémát jelez az egyik script esetében. De a többi sem megy, sőt, ami meglepő: Az adott funkció nincs definiálva. Ez a válasz mindenre.Megnéztem JSFiddle alatt, ahol ugyan ezt tapasztaltam (oh, mellékesen: szerverről dolgozom). Mondom legyen, vegyük ki a hibás script importot. ==> Láss csodát, minden működik.
Na ilyen még nem volt. Több JS include esetén ha egy hibás, leblokkolja az összes többit. Holott megjegyzem, a hibásat hívta be utoljára, így a
xy is not definiedszerintem nem a leghelyesebb rendszerüzenet.Korábban is volt már ilyen, hogy betöltés közben összeveszett a Chrome az egyik script-el. De akkor még nem tiltotta le az összes többit...
No megyek tanulni, hátha egyszer megértem

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest