-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Megtanultam, tudatlan láma vagyok, de nem baj. Elakadtam. De már megoldottam.
Akkor mégis minek írok ide? Hogy elmeséljem, mi történt, mert ilyennel még nem találkoztam soha korábban.Adott egy feladat, kliens oldali móka, gombok, onclink, JS. Nem működnek.
Azt látom, hogy a console problémát jelez az egyik script esetében. De a többi sem megy, sőt, ami meglepő: Az adott funkció nincs definiálva. Ez a válasz mindenre.Megnéztem JSFiddle alatt, ahol ugyan ezt tapasztaltam (oh, mellékesen: szerverről dolgozom). Mondom legyen, vegyük ki a hibás script importot. ==> Láss csodát, minden működik.
Na ilyen még nem volt. Több JS include esetén ha egy hibás, leblokkolja az összes többit. Holott megjegyzem, a hibásat hívta be utoljára, így a
xy is not definied
szerintem nem a leghelyesebb rendszerüzenet.Korábban is volt már ilyen, hogy betöltés közben összeveszett a Chrome az egyik script-el. De akkor még nem tiltotta le az összes többit...
No megyek tanulni, hátha egyszer megértem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mobilinternet
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest