Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

Z-index hibanyomozásnak van valami trükkje, amit kezdőként jó lenne tudnom? Nyomozok egy layer problémát, és nem tudom, mit nem veszek észre.

A dom úgy néz ki, hogy réteg szerint vannak rendezve div-ek egymáson. A rétegek sorrendjét időnként megváltoztatom js-ből. Van egy olyan hibám, hogy mást látok megjelenítve, mint aminek lennie kellene az átírt értékek szerint.

Futó kódot megállítok (desktop chrome, dev tools), az elements tabot szétnyitogatom, jobb oldalt arra a div-re kiír z-index 5-öt. A html-ben inline css-t használok, az állítja be 5-re. Lehetséges lenne, hogy ott az eredeti forrást látom, és nem az aktuális értéket? Js-ből ugyanis átírtam 1-re. Üzenetben (console.log) visszajelzésem van róla, hogy az értéke 1. De a dev tools akkor is 5-öt jelez vissza róla. És a megjelenített kép szerint is 5 az értéke.

Külön gyártottam egy önálló példát, abban a z-index átállítás működik js-ből, mint a kisangyal ( https://jsfiddle.net/fLxkv6q3/ ). Sajnos ugyan ez az éles verzióba bepakolva nem működik. Szóval nem értem.

Hogyan szokás ilyesmi glitch-et nyomozni?

Új hozzászólás Aktív témák