Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
"mert ez assembly, azaz mélyebben fut, több optimalizációt tartalmaz a befordított kód"
Szerintem ez az allitas teves. Javitsatok ki kerlek ha rosszul tudom, de "csak" annyi tortenik, hogy mondjuk a C kodod a JS engine futtatja meg. Es attol lesz ez gyorsabb mint a a Javascript kodod, hogy teljesen kimarad a parsing/compilation lepes, es AOT megkapja a binarisokat a motor.togvau:
"Miben lehetne jobb a JS ? Mindenben, főleg alapjaiban, struktúráiban, mindenben, hisz az egyetlen dolog amiben jó: támogatják a böngészők."
Ne haragudj, de ebbol a megnyilvanulasodbol sut a teljes fogalmatlansagod a temaval kapcsolatban. Megkerdezhetem, hogy mennyit tudsz alapjairol, strukturajarol?Meg azok szokták fikázni, akik használtak már eleget normális nyelveket
Definiald kerlek: "normalis" nyelv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi