Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
venic
kezdő
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Tanuló fázisban vagyok, csak gyakorolgatok, szóval lehet sokmindent nem jól csinálok...
Eredetileg php-ban irodott a kód, szóval node azért nem merült fel, gondolom igy keverni nem nagyon célszerű.
Van egy form, amit kitöltene a felhasználó és eddig php-val dolgoztam fel az adatokat, amik mentek adatbázisba.
Csak most azt szerettem volna megoldani, hogy a felhasználó módosíthasson a korábban beirt és már feldolgozott adaton és ezt kezdtem JavaScript-ben megirni, mert úgy gondoltam, hogy csak azzal tudom ezt kezelni, csak ugye az adatbázisba nem sikerül berakni az adatot, ami egyelőre JavaScript-ben van meg.
Megnézem az AJAX-ot is, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- BestBuy ruhás topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest