Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok ismét!
Módosítottam a játékom kódján egy kicsit, hogy - elvileg - minden számítógépen azonos sebességgel fusson, bár ezt még most nem tudom leellenőrizni, mivel pillanatnyilag nem vagyok ama "gyorsabb de a játékot lassabban futtató" gép közelében.
Ezért közzétenném itt a kódom ezt végző részét, hogy megnézhessétek és meg tudjátok mondani, hogy jó-e , ahogy csináltam.
Szóval szerintetek jó ez így? Az én gépemen simán fut. Akkor elvileg minden képfrissítési frekvencián jól működne?let jateksebessege = 100;function jatekciklus() {setTimeout(function() {requestAnimationFrame(jatekciklus);//a játékom fő kódja a rajzolással, stb.}, 1000 / jateksebessege);};requestAnimationFrame(jatekciklus);Egyébként innen puskáztam ki:https://www.kirupa.com/html5/animating_with_requestAnimationFrame.htmés annyit kellett átalakítanom rajta, hogy fentebb az utolsó sorba is be kellett szúrnom a requestAnimationFrame()-et, mert különben csak nagy fehérséget mutatott valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs