Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok ismét!
Módosítottam a játékom kódján egy kicsit, hogy - elvileg - minden számítógépen azonos sebességgel fusson, bár ezt még most nem tudom leellenőrizni, mivel pillanatnyilag nem vagyok ama "gyorsabb de a játékot lassabban futtató" gép közelében.
Ezért közzétenném itt a kódom ezt végző részét, hogy megnézhessétek és meg tudjátok mondani, hogy jó-e , ahogy csináltam.
Szóval szerintetek jó ez így? Az én gépemen simán fut. Akkor elvileg minden képfrissítési frekvencián jól működne?let jateksebessege = 100;function jatekciklus() {setTimeout(function() {requestAnimationFrame(jatekciklus);//a játékom fő kódja a rajzolással, stb.}, 1000 / jateksebessege);};requestAnimationFrame(jatekciklus);Egyébként innen puskáztam ki:https://www.kirupa.com/html5/animating_with_requestAnimationFrame.htmés annyit kellett átalakítanom rajta, hogy fentebb az utolsó sorba is be kellett szúrnom a requestAnimationFrame()-et, mert különben csak nagy fehérséget mutatott valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő