- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek Angularba "komoly" appban mennyire állja meg a helyét az olyan megoldás, hogy egymásba ágyazom a regisztrációt és a beléptetést is
Ugye, úgy néz ki a dolog, hogy van egy dialog componemsem, abban pedig selectorral illesztem be a regisztráció vagy a bejelentkezés form komponensét
És most vettem észre, hogy visszafele nem tudok kommunikálni, tehát ha regisztrál a user, akkor se nem tudom átváltani a felületet login-re, és se nem tudok visszafele adni adatot
Így 1.0 verzióban azt csináltam, hogy egymásba ágyaztam a regisztrációnál a 2 service hívást, sikeres regisztráció után meghívja a beléptetést, de ez így elég hoki megoldásnak tűnik, pláne, hogy hibát se tudok kezelni, bár elvileg nem is lehetne, mert a regisztrációs adatokat használja beléptetésnél ism de akkor is
2.0 refatorba arra gondoltam, hogy akkor 1 dialog lenne és benne 2 divvel belerakva mindkét form, nyilván *ngIf-el elválasztva, és így talán normálisabban lehetne megoldani, de még ez se tűnik annyira jónak
Bocs a sok apró kérdésért, de végre egy viszonylag "normálisabb" dolgot akarok összerakni, és tapasztalat híján nem tudom mik a best practice-k
(#7766) petyus_ : Na akkor ezt majd megnézem egy kis refactorral
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest