- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek Angularba "komoly" appban mennyire állja meg a helyét az olyan megoldás, hogy egymásba ágyazom a regisztrációt és a beléptetést is
Ugye, úgy néz ki a dolog, hogy van egy dialog componemsem, abban pedig selectorral illesztem be a regisztráció vagy a bejelentkezés form komponensét
És most vettem észre, hogy visszafele nem tudok kommunikálni, tehát ha regisztrál a user, akkor se nem tudom átváltani a felületet login-re, és se nem tudok visszafele adni adatot
Így 1.0 verzióban azt csináltam, hogy egymásba ágyaztam a regisztrációnál a 2 service hívást, sikeres regisztráció után meghívja a beléptetést, de ez így elég hoki megoldásnak tűnik, pláne, hogy hibát se tudok kezelni, bár elvileg nem is lehetne, mert a regisztrációs adatokat használja beléptetésnél ism de akkor is
2.0 refatorba arra gondoltam, hogy akkor 1 dialog lenne és benne 2 divvel belerakva mindkét form, nyilván *ngIf-el elválasztva, és így talán normálisabban lehetne megoldani, de még ez se tűnik annyira jónak
Bocs a sok apró kérdésért, de végre egy viszonylag "normálisabb" dolgot akarok összerakni, és tapasztalat híján nem tudom mik a best practice-k
(#7766) petyus_ : Na akkor ezt majd megnézem egy kis refactorral
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest