- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Kicsit langyosítva itt a harcokat, aki már dolgozott front-end fejlesztőként elmondaná, hogy most akkor félig designernek kell lenni, vagy csak nem árt ha legalább azt észreveszed ha szarul néz ki az egész?
Én ugye most azért választottam délutáni elfoglaltságnak a frontendezést mert beleuntam a c/c++ command lineos progházikba, de folyamatosan előjött ez a "frontendes vagy? hahah szoval nem tudsz egy rendes algoritmust megirni haha" stigma. Amit valahol értek, hogy honnan jön, és én sem leszek szerintem még sokáig ennyire fókuszált a frontenden, mert mint az előző kérdésemből kiderült nem sok közöm van az ux / ui designhez és hányok a csstől 100 sor felett.
Nektek ki a front-end developer? Meddig ér a keze? Vagy tényleg ennyire gyakori az a dolog, hogy mindenhová fullstackeket keresnek, így ha odaadnak az adott embernek egy funkciot hogy implementalja akkor azt az elejétől a végéig meg tudja oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest