- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
Üdv!
Megoldható valahogy angular esetén hogy minden egyes controller betöltéskor lefusson egy function anélkül hogy minden egyes controllerbe külön megírnám?
Elrejtett menüpontokat szeretnék megjeleníteni "ng-show"-val, ehhez pedig szükségem lenne egy API-ból nyert értékre.
Prodlémák:
-menüpontok az "ng-view"-n kívül esnek, így csak rootScope értékekkel tudom változtatni
-a login képernyő is egy controller, a menü szintén látszik így nem tehetem ".run"-ba, mivel csak a tényleges login után kap valós választ az API-tól.
(nem baj ha "hackelhető" és megjeleníthető a menüpont, a backend nem fogja kiszolgálni)Gondoltam factoryra, de az async $http kérés eredményét nem tudom visszaadni sync módon az "ng-show"-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Villanyszerelés
- Interactive Brokers társalgó
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- SzoftverPremium.hu
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Vadiúj INTEL Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest